Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

Glow Blast Cotril: noua colectie de pigmenți pentru coafura care iti va schimba nu doar aspectul

Autor:

06.07.2023

GLOW BLAST - colectia inovativa de PIGMENTI CU ACTIUNE DIRECTA, GATA DE UTILIZARE, CARE GARANTEAZA O ADEVĂRATĂ EXPLOZIE DE CULOARE, PERFECT PENTRU CEI CARE NU LE ESTE FRICĂ SĂ ÎNDRAZNEASCĂ!

Noua colectie de pigmenți direcți de la Cotril este ideală pentru a răspunde atât nevoilor clienților, cât și ale celor mai creativi profesioniști: de la cele mai strălucitoare rezultate, caracterizate prin efecte de culoare sofisticate care oferă un aspect nou, la cele mai extreme și fashion nuante. Cele 14 nuante GLOW BLAST includ si nuante mai naturale, ideale pentru revigorarea culorii parului oferindu-i noi reflexii intense si luminoase. O colectie cu adevarat versatila, care ajuta hairstilistilor sa realizeze multiple tehnici, atat "refresh" intre serviciile de vopsire cat si culori mai vii si creative.

CU GLOW BLAST CREATIVITATEA NU ARE LIMITE!

Culorile Glow Blast sunt gata de utilizare și pot fi amestecate într-un mod simplu și practic pentru a crea o paletă infinită de culori și pentru a obține rezultate personalizate. De asemenea, cu GLOW BLAST CLEAR, puteti să diluați intensitatea nuanțelor pentru a realiza multe tonuri pastelate cu reflexe vibrante și luminoase. Formula inovatoare GLOW BLAST cu textura sa cremoasa ajuta pigmentii sa se aseze pe par si actioneaza delicat la suprafata, datorita ingredientelor active pretioase care garanteaza structuri sanatoase si stralucitoare.

Ingrediente active

  • Ulei tsubaki - ingredientul activ, cunoscut și sub denumirea de Camellia japoneză, are proprietăți cosmetice valoroase. Hidrateaza si confera catifelare, lasand parul puternic si stralucitor.
  • Amestec de aminoacizi - cu proprietati reparatoare ce ajuta la intarirea parului, conferindu-i elasticitate, vigoare si stralucire.
  • Ulei de marula - bogat in proteine, grasimi vegetale si antioxidanti
  • Ulei de sapote - cu proprietăți antiinflamatorii, antioxidante și hrănitoare ridicate, ajută la protejarea părului care este deja sensibilizat în timpul procesului de colorare.

Caracteristici

  • Culori gata de utilizare care nu necesită oxidant
  • Textura cremoasa, usor si rapid de aplicat, nu curge
  • Se aplica pe ton de la 5 la 10, baza naturala sau cosmetica
  • Nu pătrunde profund in structura parului, ci acționează la suprafata
  • Culori cu rezultate temporare (8/9 spălări)
  • Intensitatea culorii obtinute se estompeaza treptat FARA schimbarea nuantei
  • Amestecati nuanțele pentru rezultate personalizate
  • Formule cosmetice pentru un par stralucitor, moale si sanatos, usor de pieptanat
  • Pigmenți inovatori, de înaltă performanță, pentru culori intense și strălucitoare
  • 200 ml

GLOW BLAST PIGMENTI CU ACTIUNE DIRECTA IDEALI PENTRU...

  • Realizarea de rezultate creative și la modă, în special pe baze de 9/10
  • Revigorarea părului lipsit de viață și tern, oferind reflexe strălucitoare
  • Refacerea culorii cosmetice pe părul deja tratat care și-a pierdut pigmentul
  • Schimbarea nuantei fara a se oxida pe parul uscat si sensibilizat
  • Nuantarea parului decolorat, imediat dupa ondularea permanenta sau indreptare
  • Neutralizarea reflexelor nedorite si hidratarea parului uscat
  • Pre sau post pigmentare
  • Schimbarea aspectului parului, usor si des fara a folosi un colorant oxidant

Mod de utilizare

Spală părul cu șampon preparator (de 2 ori), elimina excesul de apă și distribuie uniform Equalizer pe tot părul. Purtați mănuși de unică folosință. Agitați flaconul înainte de utilizare și deschideți-l rotind aplicatorul în sens invers acelor de ceasornic. Dacă folosiți o singură nuanță, distribuiți produsul uniform direct pe păr. În cazul tehnicilor creative care implică amestecarea diferitelor nuanțe sau diluarea cu nuanța Clear, utilizați un bol și o pensulă pentru aplicare. Se lasa sa actioneze 5-20 de minute in functie de intensitatea dorita a nuantei; NOTĂ: cu cât baza de aplicare este mai curată, cu atât nuanta este mai intensă și mai rezistenta. Clătiți bine, nu șamponați. In cazul structurilor deosebit de sensibilizate va sugeram sa utilizati produsul Extreme.

Particularitati tehnice

Par natural

Daca scopul este revigorarea unei culori naturale, se lasa sa actioneze 20 de minute apoi se maseaza pana se obtine emulsie si se clateste. Pentru un rezultat de culoare mai intens, este posibil să lăsați produsul până la 30 de minute. Rezultatul culorii se estompează progresiv în 8/10 spalări.

Părul vopsit

Dacă se urmărește nuantarea și/sau oferirea de noi reflexe, se procedează la aplicare începând de la radacini, se lasă să acționeze 5 minute și apoi se aplica pe lungimi și vârfuri, lăsând sa actionezeîn funcție de intensitatea dorită. Rezultatul culorii se estompează la fiecare spalare in dependenta de porozitatea părului.

Părul decolorat

Pentru a nuanta și a crea rezultate la modă pe părul decolorat de la nivelul 5. Inainte de a aplica nuanța aleasă Glow Blast asigurați-vă că ați spălat bine părul cu Sampon Preparator pentru a scăpa de reziduurile de persulfați care rămân după decolorare. Rezultatul culorii se estompează la fiecare spalare in dependenta de porozitatea părului. În cazul amestecului de culori - amestecați într-un bol nuanțele alese și, dacă este necesar, adăugați cantitatea necesară de Clear pentru a obține rezultatul dorit. Aplicați amestecul cu ajutorul unei pensule și urmariti timpul de actiune în funcție de tipul de păr.

Pentru intretinerea culorii - este indicat sa ai grija de par cu produsele colectiei Colorlife.

Intrebari si răspunsuri

  1. Cum se schimbă culoarea după fiecare spălare? Rezultatul de culoare obtinut cu GLOW BLAST tinde sa se estompeze treptat dupa fiecare spalare fara a schimba nuanta parului.
  2. Pot amesteca Glow Blast cu produse din linii de colorare oxidante COTRIL?
  3. Nu se recomandă amestecarea coloranților oxidanți direct în amestecul Glow Balst. Dar, este posibilă repigmentarea prealabila a structurii părului cu pigmenti directi și numai după aceea se poate aplica o altă vopsea oxidantă Cotril.
  4. Pot folosi o sursă de căldură pentru a reduce timpul de actiune? Nu, nu este recomandat.
  5. Glow Blast acoperă părul alb? Nu acopera, ofera nuanta părului alb doar dacă este poros. Nu poate fi folosit în locul unei vopsele permanente.
  6. Produsul este doar pentru uz profesional? Da, Glow Blast este exclusiv pentru uz profesional și nu poate fi revândut.
  7. Noua formulă lasa pete pe piele? Datorită formulei sale inovatoare, produsul nu pătează pielea; oricum, vă sugerăm să faceti diagnostic corect pentru a evalua pielea deshidratata și să utilizați Scalp Sealer inainte de aplicarea Glow Blast..
  8. Glow Blast poate fi aplicat pe părul tratat și uscat de tratamente chimice? Da, este posibilă aplicarea noilor culori asigurându-vă că pregătiți și întăriți parul în lunile precedente cu un ciclu de tratamente de regenerare.
  9. Nuanțele pot fi amestecate intre ele? Absolut, pot fi amestecate intre ele creand varietăți nelimitate de nuanțe (aveti grijă să urmați conceptul colorimetric).
  10. Se poate spăla parul cu apă fierbinte după timpul de actiune? Nu. Se recomandă spălarea cu apă călduță pentru a evita o spalare excesivă a pigmentului de culoare.
  11. Pot folosi placa de îndreptat părul după Glow Blast? Da, asigurați-vă că aplicați spray de protecție termică Firewall.
  12. Se obține întotdeauna rezultatul dorit a culorii confirm nuantei alese? Fidelitatea rezultatului culorii este strict legată de baza pe care se aplica și de reziduul de pigment (RPC) de pe păr: rezultatul obținut corespunde acestor doi factori.
  13. Care este de fapt acțiunea noului pigment? Noii pigmenți GALBEN 87, ROȘU 51, ALBASTRU 15 lucreaza asupra structurii părului într-un mod inteligent: pigmenții sunt ÎNCĂRCAȚI POZITIV în timp ce părul tratat este încărcat negativ; se creeaza o atracţie între cele două elemente şi în consecinţă pigmentul se ancorează usor pe păr, asigurând o pigmentare uniformă.

EXPRIMĂ-ȚI CREATIVITATEA PRINTR-O O EXPLOZIE ADEVARATA DE CULOARE!

sus