Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

Zaryadi ESTEL

Autor: Estel Moldova

13.07.2023

ESTEL Zaryadi este primul tratament energizant care are un efect complex asupra scalpului și părului.

Produsele ESTEL Zaryadi se bazează pe ingrediente naturale cu efect tonic și fortifiant pronunțat.

Guarana și ginseng - activează foliculii de păr și hrănesc scalpul, în timp ce ceaiul verde și un complex de vitamine mențin echilibrul hidric și întăresc parul. Părul este puternic, elastic, des și strălucitor.

Procedura în două etape, tratament energizant pentru par si scalp 

• Sampon activator pentru par si scalp - curăță ușor, întărește și activează foliculii, îmbunătățește microcirculația la nivelul scalpului, asigură echilibrul hidric și controlul sebumului, hrănește intens și optimizează respirația celulelor matriceale, care este necesară pentru creșterea sănătoasă a părului.
• Fluid energizant pentru păr - tonifică părul, îl saturează cu energie pe toată lungimea sa, restabilește și întărește firul de păr, conferă elasticitate, vitalitate și strălucire naturală și, de asemenea, reduce efectele negative ale mediului extern.

Produse pentru prelungirea efectului procedurii

Sampon activator pentru par si scalp - Curăță intens, dar delicat, părul și scalpul. Ceaiul verde asigură controlul sebumului și echilibrul hidric. Energia naturală din compoziție întărește foliculii, îmbunătățește microcirculația la nivelul scalpului și saturează activ pielea și părul cu substanțe nutritive, menținând un aspect natural sănătos.
Ser energizant pentru păr - serul prelungește efectul procedurii energizante. Extractele de ginseng și guarana din compoziție tonifică părul și îl saturează cu energie pe toată lungimea. Ceaiul verde și complexul de vitamine întăresc și hrănesc părul, fac părul ascultător, dens și elastic, menținându-i dinamica naturală și strălucirea.
Spray-cocktail revitalizant pentru păr - spray cocktail cu aditivi. Hrănește cu vitamine, hidratează și tonifică pe toată lungimea părului. Are efect antistatic, fortifica, conferă părului strălucire și netezime. Saturează cu vitalitate și energie. Conține niacinamidă - mai multa forta, pantolactonă - mai multa hidratare, betaină - mai multa stralucire pentru par. Mod de utilizare: pregătiți cocktailul spray - deschideți flaconul, turnați aditivul, inchideți bine dozatorul. Agitați energic flaconul până când aditivul se dizolvă. Pulverizati pe parul uscat sau umed. Nu clătiți.

Energie absolută pentru par cu ESTEL Zaryadi.

 

  

 

 

sus