Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

NOU! Colectia Scalp Line Cotril

Autor: Estel Moldova

18.07.2023

Cotril lansează o colectie exclusivă pentru scalp problematic SCALP CARE - o nouă colectie non-gen care se inspiră din conceptul de wellness 360° și oferă soluții concentrate cu produse specifice pentru profesionisti și clienților.

Colectia Scalp Line Cotril trateaza anomaliile de
Caderea parului
Secretie excesiva de sebum
Scalp uscat si deshidratar

Life - produse anti cadere par si pentru accelerarea cresterii firelor noi - pentru a stimula creșterea naturală a părului și a preveni căderea lui, pentru un păr mai gros și mai puternic.
Balance - pentru a normaliza producția excesivă de sebum și pentru a reechilibra starea de sănătate a scalpului.
Purity - anti-matreata - pentru a curata scalpul de matreata si descuamare, promovand o senzatie de curatenie si lejeritate.
Sense - calmare si hidratare scalp - pentru reducerea iritatiei si discomfortului scalpului uscat si sensibil
SOS Scalp - argila detox pentru curatarea delicata a scalpului si pregatirea pielii pentru penetrarea eficienta a tratamentelor aplicate ulterior

Ingrediente active
Compozitia colectiei este compusa din un COMPLEX DE ORIGINE NATURALĂ ȘI O TEHNOLOGIE INOVATOARE. Aceste ingrediente au o importantă acțiune revitalizantă și stimulează eficacitatea ingredientelor active specifice conținute în fiecare serie.

COMPLEX TRANSVERSAL
Complex inovator caracterizat printr-o compoziție de origine naturală ce se bazează pe două elemente importante:
GERMENI ALFA ALFA (MEDICAGO SATIVA L.) care conțin hitonutrienți cu proprietăți antioxidante excelente și GERMENI DE IN (LINUM USITATISSIMUM L.) bogate în vitamine, minerale și substanțe antioxidante. Din acesti germeni se extrag si se combina celulele stem, care sunt bogate in formonetina si apigenina, doi fitoestrogeni care stimuleaza procesele de revitalizare si crestere, avand in acelasi timp proprietatile antiinflamatorii ale plantelor. Fitocomplexul are efect natural de amplificare care mărește eficacitatea produselor. Germinarea semințe are loc cu tehnică durabilă inovatoare: HIDROPONICA. Metoda  de crestere a plantelor fara sol, cu impact minim asupra mediului, fara utilizare de pesticide si fertilizatoare.
Beneficii
STIMULAREA CREȘTERII PARULUI - Creșterea producției de IGF-1 (factor de creștere asemănător insulinei) care stimulează proliferarea celulelor în interiorul papilei dermice.
ACȚIUNE ANTIINFLAMATORIE - Inhibarea producției de mediatori inflamatori și a activității enzimei COX-2, implicată în procesul inflamator. 
ACȚIUNE ANTIOXIDANTĂ - Inhibarea emisiei intracelulare de H₂O₂ (peroxid de hidrogen) si inhibarea formării O₂− (anion superoxid).

Tehnologia Transversala
Această tehnologie exploatează celulele stem ale mugurilor de măslin (născuți din plantație in vitro) care, supuse anumitor semnale biochimice, sunt capabile să stimuleze procesele de regenerare care ar fi declanșate în natură pentru vindecarea unei răni, evitând intenționat următoarea etapă a cicatrizarii. În acest fel, celulele stem pot crește, dar nu se pot diferenția. 
Celulele totipotente sunt apoi transferate și cultivate într-un mediu de creștere adecvat care permite creșterea sintezei fracției fito-lipidice (glicolipide și fosfolipide, lipoproteine, glicoproteine și alte proteine transmembranare), care constituie membrana celulelor. Această structură este distrusă mecanic cu ultrasunete și metabolizată enzimatic, creând o matrice proteolipidică care este în final încapsulată într-un purtător de glucoză pe bază de ciclodextrină, redenumit (ECO).

Această tehnologie inovatoare se mai numește și „ulei celular încapsulat” și datorită structurii sale, asemănătoare celei de păr și scalp, si poate transmite rapid componentele sale extraordinare de restructurare și hrănire în interiorul lor.
- Protectia structurii externe si a scalpului de oxidarea cauzata de stres si temperaturi ridicate.
- Restructurarea și întărirea firelor, hrănind și revitalizând structura externă și scalpul.
- Îmbunătățirea esteticii părului și scalpului - par usor de pieptanat, catifelat, hidratat si o stare sanatoasa a scalpului.
- Acțiune extraordinară de calmare și capacitatea de a regla descuamarea excesivă a scalpului.
- Acțiune profundă datorită structurii și capacității sale de a pătrunde în interiorul cortexului.

SCALP LINE
 

sus