Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

Retur

Returnarea si Înlocuirea produselor procurate pe estel.md

  1. Returnarea produselor

Conform legislatiei Republicii Moldova puteti sa returnati produsele cumparate de pe www.estel.md in termen de14 zile de la data procurării doar in caz de neconformitate a produsului. Returnarea produselor cosmetice, cumparate pe estel.md este posibila doar in cazurile, in care produsele livrate prezinta orice neconformitate, defect fizic, deteriorare existentă la momentul cînd a fost livrat produsul sau daca produsul livrat nu corespunde articolului produsului comandat de client. 

În cazul unui defect vizibil al bunurilor, clientul trebuie să refuze imediat cumpărarea și să nu plătească bunurile.

  1. Înlocuirea produselor.

Doar produsele cosmetice neconforme calitatii pot fi inlocuite. În conformitate cu Lista produselor nealimentare de calitate corespunzătoare ce nu pot fi înlocuite cu un produs similar (art.19 alin.(4) din Lege RM nr.105-XV din 13.03.2003 Privind protecția consumatorilor), articole de parfumerie şi cosmetică nu pot fi înlocuite. 

Daca produsele cosmetice procurate pe estel.md corespund calitatii declarate si nu prezita defecte ale ambalajului sau articolului comandat de client, ele nu pot fi inlocuite. În cazul unui defect vizibil al bunurilor, clientul trebuie să refuze imediat cumpărarea, să nu plătească bunurile și sa ceara inlocuirea acestora. 

  1. Procedura de retur sau cerere de inlocuire. 

În cazul in care la momentul livrarii comenzii de pe estel.md ati primit produse neconforme calitatii, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta sau a cere cere inlocuirea produselor neconforme, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati. Costurile care vor cadea in sarcina dumneavoastra sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Produsele vor fi returnate in aceeasi stare in care au fost livrate, fara urme de uzura si cu toate accesoriile/ elementele componente (daca este cazul), ambalate corespunzator.

Pentru aceasta trebuie sa ne anuntati prin email transmis pe adresa de email info@estel.md

Modelul formularului de retragere va fi structurat conform exemplului de mai jos:

"Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul (ID comanda) referitor la vanzarea urmatoarelor produse [nume + id produs], comandate la data [zi-luna-an] / primite la data de [zi-luna-an]

Nume consumator

Adresa consumator

Data

Datele contului bancar in care vor fi returnata suma comenzii refuzate."

In maxim 30 zile calendaristice de la data informarii cu privire la intentia dumneavoastra de a returna un produs, veti primi contravaloarea produsului returnat, partile stabilind de comun acord modalitatea de rambursare.

Reclamatiile dumneavoastra privind orice probleme legate de livrarea produselor comandate le puteti transmite la, S.C. "SOLVEX-LUX" S.R.L., prin telefon la + 373 79 20 15 15 sau prin e-mail la adresa de email info@estel.md

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.anpc.gov.ro.

sus