Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

Freedom Cotril - gama unisex pentru îngrijirea zilnică a corpului și parului.

Autor: Estel Moldova

25.12.2023

Lumea modei și a cosmeticelor, de la îngrijirea pielii până la machiaj, astăzi mai mult ca niciodată este reprezentativă pentru marea transformare a conceptului de frumusețe: o adevărată revoluție în care cuvintele cheie sunt diversitatea și incluziunea.

FREEDOM COTRIL - NOUA GAMA UNISEX PENTRU ÎNGRIJIREA ZILNICĂ A CORPULUI ȘI PARULUI.
O colectie versatilă și completă, remarcată prin FORMULE MULTI-ACȚIUNE ideale pentru curățarea frecventă si portectie impotriva factorilor poluanti externi. 

- Actiune anti poluare
- Elimina metalele grele de pe par si corp
- Neutralizeaza mirosurile neplacute
- Protectie impotriva luminii albastre

Componente active
- Extract de ceai negru - Activ cu un efect antioxidant extraordinar, ajută la eliminarea mirosurilor neplăcute cauzate de transpirație și factori externi.
- Complex de orez - extract din trei soiuri diferite de orez, pentru a proteja parul de stresul și poluarea din mediu. Controlează hiperpigmentarea cauzată de lumina albastră a ecranelor, prevenind oxidarea celulară și îmbătrânirea structurii.
- Chelatizarea naturala si biodegradabila - datorită acțiunii sale de detoxifiere, contribuie la îmbunătățirea „sănătății părului și a pielii” îndepărtând metalele grele care se așează pe structuri din cauza smog-ului și a apei dure. Garantează o acțiune antioxidantă prevenind formarea radicalilor liberi.
- Aloe - cu proprietăți emoliente și hidratante, are un efect calmant și revigorant asupra pielii și părului.
FĂRĂ SLES, SLS ȘI SILICONURI pentru a garanta o actiune mai usoara si mai delicata.

Parfumul acestei colectii se remarcă prin note citrice și lemnoase deosebite care, împletite cu aroma de Lavandă și Geranium, infuzează o senzație plăcută de armonie și echilibru, ideală pentru cei cărora le place să aibă grijă de ei înșiși.
Un parfum care, intenționat, nu are conotații masculine sau feminine, dar celebrează starea de bine datorită atingerii sale rafinate și intense, pentru o călătorie senzorială a corpului și a minții.
Note de varf - lavanda, menta, portocala
Note de inima - geranium, lemongras, tamaie
Note de baza - Lemn de Cedru / Lignum vitae / Lemn / Balsam de molid

Culoarea colectiei este sinonimă cu o țesătură iconică, care are origini italiene și care a dat viață unui stil atemporal, unisex: blugii!
Denimul s-a „născut” de fapt în Republica Genova ca țesătură de lucru, apoi și-a găsit expresia maximă în Statele Unite devenind piesa vestimentară must have, mereu în tendințe și extrem de versatil. Dar nu numai! Această țesătură, pe lângă faptul că este casual, dar elegantă în același timp, are o mare valoare socială deoarece este menită să fie purtată de toată lumea, depășind orice barieră socială, de vârstă și de gen: un adevărat imn al libertatii care reprezintă cel mai bine LIBERTATEA!
Ambalaj ecologic, biodegradabil, 100 din materiale reciclate.

Produsele colectiei FREEDOM
Sampon multifunctional pentru uz zilnic
Balsam multifunctional pentru uz zilnic
Spray conditioner multifunctional pentru utilizare zilnica
Spray parfum pentru par
Sampon pentru par si corp
Crema hidratanta pentru corp

ȘTIAȚI CA…
Produse contin peptide de origine vegetală din Moringa ce au funcție de protecție extraordinară deoarece, datorită proteinelor care se leagă în mod sinergic de tulpină, reduce coeziunea particulelor poluante de păr. În acest fel, structurile sunt protejate de poluare, smog, fum și particule insolubile care le slăbesc zilnic.

FREEDOM - libertatea de a fi tu insuti in fiecare zi!

Produsele colectiei FREEDOM

sus