Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

Nou! GLYNT - par ce straluceste de frumusete!

Autor: Estel Moldova

31.10.2023

Dacă vrei ca părul tău să arate frumos, trebuie să-l menții sănătos si să înțelegi de ce el nevoie. GLYNT - reunește cele mai bune elemente din natură și știința. Cu multă pasiune, zeci de ani de experiență și muncă intensivă de cercetare, creăm produse pentru păr și scalp care inspiră atât profesioniștii, cât și consumatorii.

GLYNT - cuvânt derivat din germană veche - înseamnă „strălucire” și reprezintă părul frumos. GLYNT - o serie profesională recomandată de profesioniștii beauty. Când vine vorba de sfaturi pentru îngrijirea părului, nicăieri altundeva nu există atâta expertiză ca într-un salon de infrumusetare. Profesioniștii beauty au fost întotdeauna implicați activ în crearea produselor Glynt. Acesta este motivul pentru care cosmeticele pentru păr GLYNT sunt inovatoare. În acest fel, ele îndeplinesc cerințele ridicate ale stilistilor dar și dorințele clienților pretențioși ai salonului.

TRADIȚIA ÎNTÂLNEȘTE VIZIUNEA
Peste 15.000 de saloane de coafură lucrează acum cu produsele GLYNT. Hans Conzen Cosmetics GmbH se află în spatele mărcii GLYNT, o companie de familie din Germania de Nord cu o istorie de peste 50 de ani. Toate formulările GLYNT au fost dezvoltate inițial în Elveția. Pentru o competență de cercetare și mai intensă, departamentul de dezvoltare a devenit acum o parte integrantă a companiei.

ÎNGRIJIRE DELICATĂ PENTRU PĂR FRUMOS

Părul frumos și sănătos este rezultatul alegerilor noastre. Cum trăim, ce mâncăm și bineînțeles cum și cu ce îngrijim de el - toate acestea au o influență decisivă asupra stării părului nostru. Pentru a crea cele mai bune condiții pentru un păr frumos GLYNT se bazează pe cele mai recente descoperiri științifice combinate cu cele mai moderne formulări și ingrediente extrem de eficiente.

Descopera gama de îngrijire Glynt

HYDRO - hidratare suplimentara - orice păr are nevoie de o porțiune suplimentară de umiditate. Tocmai de aceea seria HYDRO cu formula sa blândă se adresează tuturor tipurilor de păr.

VOLUME - părul fin este deosebit de solicitant când vine vorba de îngrijire. Cu seria VOLUME, părul fin rămâne îngrijit și cu mai mult volum.

REVITAL - părul vopsit este adesea stresat. Seria REVITAL folosește toata puterea împotriva deteriorării părului pentru părul șuvițat, decolorat și vopsit.

NUTRI - părul natural ondulat sau uscat necesită îngrijire substanțială. Cu seria NUTRI recapătă strălucirea și elasticitatea.

REFRESH - extra prospețime pentru fiecare zi. Seria REFRESH este sursa ideală de prospețime pentru piele și păr pentru a începe ziua.

SUN - razele UV, sarea, clorul și vântul pot deteriora părul și scalpul. Seria SUN compensează deteriorarea și pierderea de umiditate.

PURE SHAMPOO - un șampon blând pentru toate tipurile de păr. Nu contine apa si este oferit in ambalaje de hartie.

DERMA - daca scalpul are mancarime, se descuameaza, este prea uscat sau gras, are nevoie de ingrijire speciala. Seria DERMA rezolva problemele și simptomele scalpului problematic.

SENSITIVE - îngrijire blândă pentru piele. Seria SENSITIVE are grijă de pielea sensibilă și ajută la recăpătarea echilibrului natural.

ICE BLOND - părul blond este hrănit optim în timpul ritualului de îngrijire și, datorită pigmenților reci, capătă o strălucire cristalină.

TRIJUVEN - tratamentul reconstruiește stratul fibros al părului din interior și din exterior. TRIJUVEN© îmbunătățește structura părului și îl face să arate mai tânăr și mai sănătos.

STYLING GLYNT - produsele de coafare și finisare creează scena pentru un păr frumos. Fiecare produs este conceput pentru o utilizare specifică. Spectrul variază de la clasic, mătăsos-strălucitor la mat, texturat și ultra-modern. Toate produsele sunt extrem de economice, așa că aici se aplică următoarea regula: Uneori, mai puțin este pur și simplu mai mult! Produsele de styling și finisare GLYNT transformă stilul într-un eveniment. Schimba tunsoarea, transforma și pune în valoare părul frumos în toată diversitatea sa.

COLECȚIA DE PRODUSE PENTRU VOPSIREA ȘI NUANȚAREA PĂRULUI

Pentru o culoare perfectă, fiecare salon are nevoie de produse de vopsire de primă clasă. 

MANGALA - tratamentele de nuantare ce îngrijesc în profunzime părul, îi conferă o strălucire radiantă și depun ușor pigmenți proaspeți.

SHADOWS BRILLIANT EYES este o vopsea pentru gene si sprancene, care ofera un rezultat de colorare extrem de saturat si intens.

TOATE PRODUSELE GLYNT

sus