Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

LUXURY COLLAGEN COUTURE

Autor: Estel Moldova

19.10.2022

Trei tipuri de colagen vital. Regenerare tripla a parului. Mai puțin de trei minute pentru un rezultat de lux!

Toate acestea cu noul tratament de la ESTEL HAUTE COUTURE: COLLAGEN LUXURY.

Restaurarea profundă a părului poate dura doar câteva minute. Cum este posibil? Datorită originii naturale și puterii dătătoare de viață a colagenului, numit si „proteina tinereții”.

Formula LUXURY COLAGEN COUTURE se bazează pe colagenul natural cu diferite mase moleculare. Datorită acestui fapt, procedura oferă refacere triplă a părului, hidratare suplimentară, protectia nuanței și strălucire frumoasa. Părul va fi regenerat complet: de la umplerea golurilor din structură până la netezirea suprafeței.

Efectul puternic și de lungă durată pe care COLAGEN LUXURY îl oferă parului, face ca acest tratament sa fie o adevărată colagenoplastie pentru păr. La fel ca si interventiile plastice nechirurgicale în cosmetologie, tratamentul ESTEL vă permite să corectați modificările asociate cu influențe externe agresive, stres și alți factori adversi. Părul capătă densitate, finete, netezime, elasticitate și strălucire. Iar produsele pentru pentru ingrijire la domiciliu vor ajuta la prelungirea maxima a efectului tratamentului: șampon și balsam cu colagen.

LUXURY COLLAGEN COUTURE - conceput pentru regenerarea rapida părului și a-l transforma într-o pânză luxoasa.

Simplu. Extraordinar. Couture.

 COLLAGEN LUXURY
 

sus