Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

TIME MANAGEMENT FRUMUSETII

Autor: Estel Moldova

11.06.2021

Cum ați reacționa dacă ați ști că aveți capacitatea de a vedea viitorul? Preziceți comportamentul părului și al pielii? Programați procesul de îngrijire astfel încât să ofere cele mai bune rezultate? Să adăugăm ceva interactivitate. Bifați opțiunea care se potrivește cel mai bine cu reacția dvs.

Imaginați-vă: fiecare organism viu și celulă sunt echipate cu un mecanism de ceas. Ultra-precis, exclusiv și neprețuit. Despre ce vorbim? Despre bioritmuri.

Astăzi, conceptul de bioritmuri este una dintre cele mai promițătoare direcții în domeniul științei și frumuseții. Momentul în care bioritmurile vor deveni mainstream nu a venit încă. Aceasta înseamnă că aveți ocazia să jucați înaintea curbei și să vă confirmați statutul de guru al frumuseții care deține „material” la un nivel avansat.

Și cel mai important: face-ți viața și mai bună.

Deci, să ne dăm seama: de unde vin, ce sunt și de ce sunt necesare bioritmurile? Și apoi vom decide ce să facem cu ea! Bioritmul este asistentul nostru, instruit în gestionarea timpului, care ne face programul optim și monitorizează respectarea acestuia. Datorită acestui fapt, corpul își implementează cel mai eficient programul genetic - cu alte cuvinte, doarme, se trezeste, mănâncă și chiar joaca cu un beneficiu pentru sine.

Cel mai important ritm biologic pentru toate ființele vii este ciclul de 24 de ore, care este temporizat să coincidă cu rotația Pământului și schimbarea luminii de zi și a întunericului. Denumire științifică: ritm circadian. Alternanța dintre somn și veghe, funcțiile cognitive *, starea de spirit și activitatea multor glande salivare depind de aceasta. Depinde și de cât de eficient vă puteți îngriji sănătatea și frumusețea.

* Funcțiile cognitive includ: atenția, memoria, limbajul, percepția vizual-spațială și funcțiile executive

SĂ NE TRANSFERAM ÎNTR-UN LABORATOR BIOLOGIC.

Dacă luați o singură celulă a pielii, plasați-o într-un mediu nutritiv și observați-o la microscop, puteți vedea că activitatea celulei se schimbă vizibil în timpul zilei. Și mai mult: celula repetă exact calea energetică a organismului căruia îi aparține, adică se trezește, este trează, are nevoie de umiditate și nutriție, atinge un vârf de activitate, obosește și adoarme - la fel ca tine. Celula pare să verifice în mod constant cu ceasul său mic pentru a respecta cu strictețe rutina zilnică.

Producția de sebum este crescută. Vectorul de îngrijire este despre protecție.

Metabolismul la vârf. Vectorul îngrijirii este îndreptat spre recuperare.

BIORITUL FACE PARTE DIN CE STIINTA?

În 2017, Premiul Nobel pentru fiziologie sau medicină a fost acordat unui grup de oameni de știință care se ocupă de probleme de ritm circadian. Și la un moment dat chiar și Charles Darwin era interesat de conceptul de bioritmuri.

Deși cronobiologia, care studiază bioritmurile, își urmărește istoria până de curând, atenția a fost acordată aspectului. Și au identificat modele importante, încă din secolul al XVIII-lea, oamenii de știință au conectat complet momentul din zi care vă va ajuta să preziceți comportamentul părului, pielii și a corpului în ansamblu în diferite momente ale zilei. De acord, este un sentiment plăcut să fii mereu cu un pas înainte. Și este deosebit de important: cunoașterea bioritmurilor va permite corpului să obțină cel mai bun exact atunci când este nevoie. Nu vrei întotdeauna suc de portocale - chiar dacă este stors din cele mai suculente fructe de mâinile persoanei dragi? Probabil că știți cum se întâmplă: da, este delicios, da, este frumos - dar nu doriți. Părul și pielea cunosc, de asemenea, acest sentiment!

Să aruncăm o privire la ceea ce se întâmplă cu părul și pielea în diferite momente ale zilei *, să aflăm despre nevoile lor și să facem o listă de sfaturi utile. *

Conceptele de „dimineață”, „zi”, „seară” și „noapte” sunt oarecum arbitrare, întrucât fiecare trăiește în ritmul său. Pentru unii, seara începe la ora 17.00, pentru alții - după ora 20.00. Prin urmare, recomandările colectate aici trebuie să fie adaptate pentru a se potrivi cu rutina dvs. zilnică personală.

DIMINEAŢĂ
Acum toate procesele din piele și păr sunt încetinite. Aceasta înseamnă că trebuie să vă ajutați să treziți nu numai creierul (Ce aveți? Cafea? Dați două!), Ci și părul și pielea.

CE FAC:
În acest moment, cel mai bine este să folosiți produse îngrijitoare care vor energiza și vor da un impuls de vitamine. Un factor la fel de important este protecția. Nu vrem ca părul și pielea noastră să sufere de schimbări de temperatură, vânt și radiații UV în timpul zilei?

ZI
Cel mai interesant și controversat moment pentru corp vine după-amiaza. Pe de o parte, suntem la vârful activității și productivității. Pe de altă parte, ne plângem involuntar că odihna după-amiezii a fost inventată în Spania și nu aici. 

De asemenea, părului ii va fi bine o „pauză de masă” - în timpul zilei fierele de par sunt cele mai afectate de factori de mediu negativi, ceea ce duce la pătare, fragilitate crescută și slăbire. Este bine dacă reușiți să vă lăsați părul puțin odihnit în aceste ore - de exemplu, sub forma unui serviciu de salon cu efect de restaurare și protecție.

CE FAC:
Puteți încerca o procedură care vă va consolida sănătatea părului și vă va oferi o protecție de lungă durată. Serviciile bazate pe polimeri moderni de silicon, care refac segmentele de păr deteriorate, întăresc și previn slăbirea, au o funcționalitate adecvată. Un masaj al capului, unul dintre atributele obligatorii ale procedurii, vă va permite să vă scufundați în senzația de siestă, să vă relaxați și să obțineți un impuls de energie.

SEARĂ
Ora de seară este creată pentru relaxare și liniște. Cel puțin corpul vrea să fie exact așa. Părul și pielea se pregatesc de odihna și trimite semnale: suntem gata să primim îngrijire și dragoste.

CE FAC:
O opțiune bună este produsele de îngrijire concepute special pentru seară, oferind o hidratare echilibrată și nutriție și afectând receptorii senzoriali. Produsele „de seară” trebuie să aibă o textură moale și o aromă plăcută, preferabil cu note de geranium și specii lemnoase, atunci efectul de relaxare va fi cel mai complet. Ingrijirea de seară va deveni un ritual de bucurie și încântare.

NOAPTE
Atât: ziua s-a terminat - este timpul să te culci. Acum corpul trece printr-o perioadă de recuperare și regenerare celulară. Pielea și părul sunt reglate pentru a umple resursele cheltuite în timpul zilei sau mai devreme. Cu toate acestea, este foarte dificil pentru organism să refacă independent celulă cu celulă: într-o zi, ca și noi, era obosit și cheltuia multă energie.

CE FAC:
Noaptea poate fi utilizată eficient produsele pentru îngrijirea părului și a pielii. Noaptea începe procesul de regenerare în celulele noastre și acestea nu vor refuza ajutorul în această problemă complexă. Ajutor - revitalizarea și hrănirea datorita produselor îngrijitoare. În timp ce dormim, componentele active ale produselor regenerante vor pătrunde în păr și în structura pielii cel mai activ și profund, refacând cu succes zonele deteriorate, hidratând și hrănind timp de 6-8 ore. În orice moment al zilei, părul și pielea au nevoie de o anumită îngrijire, iar noaptea este una dintre perioadele de vârf în care există posibilitatea de a le afecta radical starea. Întindeți firul de la îngrijirea de zi la cea de noapte pentru a debloca potențialul îngrijirii bioritmice.

Atenția la ritmurile naturale vă oferă o oportunitate foarte mare: abilitatea de a manipula frumusețea. Preveniți reacțiile negative ale părului și ale pielii, asigurați-le un aspect excelent și o stare internă excelentă, primiți doar emoții pozitive. Și, de asemenea - pentru a crește eficiența a îngrijirii la domiciliu și a salonului, pentru a deschide posibilitățile produselor de noapte pentru păr și piele, pentru a dezvolta o cultură de îngrijire personală regulată. Obțineți mai mult în aceleași 24 de ore.

A avea informații și a le putea gestiona este una dintre caracteristicile importante ale unei persoane moderne. Cum veți utiliza informațiile pe care le-ați primit? Probabil ai deja idei!

Acum sunteți avertizați, înarmați și conștienți

 

sus