Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

Produse Profesionale Pentru Refacerea Părului

Autor: Estel Moldova

14.12.2022

Experții Estel Moldova au împărtășit o soluție despre cum să salvezi părul deteriorat!
Iată 5 produse care îți vor îmbunătăți starea părului: 

1. Mască revitalizantă Cotril Regeneration  pentru păr deteriorat Hidrateaza si hraneste parul in acelasi timp, ofera un efect excelent de conditionare, lasand o suprafata neteda si stralucitoare. Microproteinele + keratina întăresc și refac structura deteriorată, complexul multivitaminic oferă o protecție puternică împotriva influențelor externe, extractul de magnolie înmoaie părul, iar uleiul de fructe de arbore de sapot hidratează și reduce daunele cauzate de vârstă. 
Mod de aplicare: 
-Uscați-vă părul cu un prosop
 - Aplicați masca pe toată lungimea, evitând scalpul, timp de 5-10 minute 
- Spălați masca cu apă caldă 

2. Rehydration Nutrition Line Abril et Nature Sampon intens hidratant pentru par uscat sau cret. Șamponul restabilește umiditatea pierdută și lipidele naturale ale părului, redându-le flexibilitatea și aspectul sănătos. Aminoacizii din compoziție hidratează la maximum firele din interior, iar lipidele, asemănătoare cu lipidele naturale ale scalpului, umple părul, redând textura naturală și strălucirea sănătoasă părului deteriorat. Contine un complex inovator de vitamine care mentine hidroechilibrul parului si scalpului. 
Mod de aplicare: 
- Mai întâi spumați șamponul în mâini. 
- Se aplica pe scalp prin miscari de masaj. 
- Spălați. 
- Repetați pașii de mai sus de 2 ori. 

3.Cotril HYDRA Spray Hidratant Antioxidant Linia Hydra este o abordare cuprinzătoare a îngrijirii părului uscat și deshidratat. Oferă o hidratare profundă, redă elasticitatea și strălucirea frumoasă părului. Restabilește echilibrul de umiditate și protejează părul de influențele externe agresive. Conține un complex de uleiuri vegetale, extracte de căpșuni și rodie. Lasă părul instantaneu elastic și mătăsos. 
Mod de aplicare: 
- Agitați energic. 
- Pulverizați pe părul curat, uscat sau umed.
 - Nu clătiți. 

4. Mască de păr ESTEL 18 PLUS Este o linie de păr multifuncțională. Vă așteaptă 18 proprietăți de îngrijire, iar aceasta nu este limita. Proteine de mătase, acid hialuronic, complexe de uleiuri valoroase și extracte rare - formulele ESTEL 18 PLUS oferă părului un multiefect impresionant.
Mod de aplicare: 
- Aplicați masca pe părul umed
 - Se intinde uniform pe toata lungimea. 
- Clătiți bine cu apă. 

5.  Elixir COUTURE LUXURY REPAIR Una dintre etapele importante ale restaurării părului este reconstrucția vârfurilor despicate. Proteinele de mătase și soia netezesc, hidratează, hrănesc și descurcă vârfurile părului, redându-le frumusețea naturală. Odată pe păr, elixirul LUXURY REPAIR ESTEL HAUTE COUTURE se absoarbe instantaneu fără a îngreuna părul. Parul nu se incurca la varfuri si nu se pufeaza. 
Mod de aplicare: 
- Distribuiți câteva picături în palmele mâinilor.
 - Aplicați uniform elixirul pe zonele deteriorate. 
- Nu clăti 

Sperăm că, împreună cu cunoștințele experților Estel Moldova, v-am dezvăluit secretele refacerii părului, făcând îngrijirea profesională a părului mai accesibilă.

sus