Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

OTIUM WINTERIA - poveste de iarna despre parul tau

Autor: Estel Moldova

16.11.2021

A fost o dată părul frumos. Si a venit iarna. Frigul și umeditatea ridicată au făcut ca părul să își piardă din strălucire. Atunci, Zâna Estel a preparat produse magice pentru păr - WINTERIA, utilizând esența pomușoarelor arctice. Puterea acestora a făcut părul din nou, plin de viață și strălucire, protejat de gerul iernii. ESTEL  are grijă de păr.

OTIUM WINTERIA - povestea de iarnă despre părul tau.

Lingonberry (astișor), afinul și cloudberry (zmeura arctica) se reunesc în formula OTIUM WINTERIA pentru a avea grijă de frumusețea părului în sezonul rece. Fructele de pădure nordice conțin puternici antioxidanți naturali, ce au efect antistatic, catifelează și înmoaie părul, îi dau strălucire și îngrijesc delicat scalpul.

Lingonberry (astișor) - depozit de tinerete. Contine vitaminele C, E, grupa B, caroten, acizi organici si flavonoide. Hidratează profund, calmează pielea, stimulează creșterea părului și activează procesele metabolice, contribuind la întinerirea celulelor.

Afinele - strugurele nordic. Conține vitamina C, doze mari de vitamine PP și K, flavonoide, zaharuri valoroase și acizi din fructe. Protejează perfect părul și pielea de factorii negativi, păstrându-i frumusețea naturală.

Cloudberry (zmeura arctică) - boabele regale. Conține acizi grași utili, vitaminele E, C și A. Are proprietăți ridicate nutritive și protectoare.

OTIUM WINTERIA - un complex de îngrijire care include tot ce are nevoie părul tău toamna și iarna. Un șampon hrănitor blând, balsam antistatic pentru un păr neted și strălucitor, un spray bifazic pentru a-l proteja împotriva schimbărilor de temperatură, un exfoliant peeling pentru scalp, precum și o cremă de mâini revitalizantă și un balsam de buze hidratant.

OTIUM WINTERIA te va învălui cu căldura îngrijirii așa ca tu să te poți bucura din plin de magia iernii.  

WINTERIA

sus