Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

ORICÂND ȘI ORIUNDE – împreună cu ESTEL!

Autor: Estel Moldova

23.07.2020
image
image

Aranjare perfectă - oricând și oriunde. În călătorii, la o întâlnire de afaceri, într-un club, în sânul naturii. Este posibil așa ceva? Acum - da!

Lacuri și spray-uri pentru păr ESTEL în varianta MINI! Da, da – un strop de FERICIRE pentru fiecare femeie!

Lacul de păr CHIFFON COUTURE și lacul AIREX sunt într-un volum de 100 ml, astfel încât să încapă, cu ușurință, într-o poșetă. Oferind o fixare puternică - lacurile asigură păstrarea unei coafuri pentru mai mult timp, iar dimensiunea convenabilă - oferă mobilitate și libertate. Ideal pentru acei care sunt mereu în mișcare.

Fixativ pentru păr CHIFFON fixare puternică HAUTE COUTURE: fixează în mod sigur coafura și conferă strălucire. Principalii componenți ai lacului sunt polimerii DynamX și Amphomer, care au o „memorie” și astfel buclele își păstrează forma, cu desăvârșire.

Fixativ pentru păr fixare puternică AIREX – asigură o fixare puternică, de lungă durată și un luciu bogat. Oferă un volum suplimentar, hidratează părul, protejează de factorii externi. Conține Provitamina B5, glicerină și filtru UV.

Spray-fixativ pentru par NYLON ESTEL HAUTE COUTURE, fixare extra-puternica: asigură controlul aranjării părului și protecție împotriva condițiilor meteorologice (ploaie, umiditate crescută, ceață) timp de 24 ore. Oferă posibilitatea de a adăuga volum și de a menține textura + luciu și filtru UV.

Spray-ceară pentru modelarea părului VELOUR HAUTE COUTURE: are un nivel plastic de fixare, oferă posibilitatea de a schimba elementele coafurii în timpul zilei - accente originale, modelarea și inventarea unor look-uri noi, în mod spontan.  

Spray Push-up pentru volum la rădăcină AIREX – ajută la crearea unui volum suplimentar la rădăcini menținând, în același timp, mișcarea naturală a părului. Conține polizaharide naturale și provitamina B5 pentru un confort și protecție maximă a scalpului.

Totul este simplu: alegeți și delectați-vă!

sus