Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

NOAH - produse profesionale pentru par fara parabeni, parafina, uleiuri minerale, DEA sau SLS!

Autor: Estel Moldova

11.07.2023

NOAH, brand certificat ECOCERT, este o gama de produse cosmetice naturale fabricate in Italia, destinate ingrijirii parului, avand ca fundament premisele sustenabilitatii, experienta consumatorilor si armonia.

La baza filosofiei produselor NOAH sta conectarea simturilor si bunastarea generala, imbinate cu ingrijirea parului si scalpului. Folosind doar extracte din plante organice de cea mai înaltă calitate și combinând secretele din trecut cu cunoștințele oamenilor de știință conștienți de mediu, am creat o gamă largă de produse naturale pentru îngrijirea părului, cu adevărat accesibile.

Fiecare produs din gama NOAH conține concentrații de uleiuri esențiale pure extrase din plante și flori conform celor mai tradiționale tehnici. Puterile lor terapeutice valoroase, aromele si culorile care caracterizeaza fiecare esenta sunt pastrate complet natural, fara aditivi chimici nocivi.

Fiecare produs NOAH este dezvoltat folosind materii prime selectate pentru calitatea și eficacitatea lor înaltă. Conțin ingrediente botanice combinate cu cele mai pure uleiuri esențiale și NU conțin NICIODATĂ Parabeni dăunători, Parafină, Uleiuri Minerale, DEA sau SLS. Liniile netede și simplitatea fiecărei game de produse au fost create pentru a reflecta fiabilitatea.

Ambalajul nu doar descrie detaliile complete despre produs, ci reflectă și liniile curate și simple pe care oamenii le așteaptă de la un produs natural. Menținerea îngrijirii părului cât mai naturală posibil și fără toxine pentru a susține regenerarea sănătoasă și structura părului în sine. Un scalp sănătos are în general o mai bună circulație a sângelui, ceea ce duce la o creștere sănătoasă a părului. Forma firului de păr este determinată de forma foliculului de păr. Persoanele cu păr drept sau ondulat au de obicei foliculi de păr de formă rotundă sau ovală. Foliculul de păr al părului care este cret sau prea ondulat are formă eliptică.

Seriile de ingrijire NOAH

  • Hair - o serie naturală de produse pentru sănătatea și frumusețea părului tău, inclusiv șampoane, balsamuri, măști și tratamente
  • Origins - produse profesionale ecologice certificate pentru par
  • Leaves - am aflat de la Mama Natură despre beneficiile extrem de eficiente și misterioase ce se conțin în frunzele anumitor plante
  • Hair styling - combinând ingrediente naturale și cele mai avansate tehnologii
  • YAL - produse profesionale și inovatore pentru păr, formulate cu Acid Hialuronic si biotehnologie
  • KIDS - linia naturală cu lapte și zahăr pentru părul copiilor
  • COLOR - vopsele de păr naturale, permanente, într-o gamă largă de culori la moda, fără amoniac, resorcină și parabeni
  • Antipollutions - tratament anti-smog pentru curatare in profunzime si protectie in timpul zilei de factorii de poluare urbana: metale grele din smog, radiatii solare, radicali liberi
  • SOLAR - produse ingrijire cu protectie UV Fără parabeni, parafină, uleiuri minerale, DEA și SLS. pH între 2,8 și 5,5.

NOAH - pentru frumusetea ta naturala!

NOAH

sus