Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

NEW! Parfumuri pentru bărbați ESTEL!

Autor: Estel Moldova

19.02.2021

Încrederea bărbaților este un mecanism  bine pus la punct, drept un ceas elvețian. Imaginea unui bărbat nu este despre accesorii  și accente  atrăgătoare. Fiecare detaliu din imaginea unui om  își joacă rolul său major. Parfumurile ESTEL lasă o impresie de neuitat despre un bărbat, fără să iasă în prim plan. Masculinitatea este întotdeauna pe primul loc.

NOU de la ESTEL - 15 ml de curaj. Parfumuri pentru bărbați într-un volum mai mic și o sticlă elegantă.

ALPHA HOMME BLACK - un cocktail revigorant cu citrice de bergamotă, lămâie, mandarină – îți stârnește dorința de cucerire,  și brusc trece  într-un amestec picant de lavandă, nucșoară și paciuli. 

Notele de vârf a parfumului ALPHA HOMME CHROME se evidențiează cu bergamotă siciliană și măr verde suculent, cu note de condiment precum: mentă și salvie. La mijloc este o combinație extraordinară de frunze de violet și lavandă, ace de cedru și pin.

Parfumul ALPHA MARINE este o combinație revigorantă ce emană putere și curaj. Notele de bergamotă, mentă, lavandă, cedru și lemn de santal vă va ajuta să treziți spiritual aventurilor în voi. ⠀
Notele finale vor fi dezvăluite atunci când parfumul se combină cu pielea și creează o nouă combinație.

Colecția aromelor ESTEL ALPHA HOMME - Setul include 4 mini-parfumuri: ALPHA HOMME, ALPHA HOMME BLACK EDITION, ALPHA HOMME WHITE EDITION, ALPHA MARINE

În ajunul mult așteptatei sărbători pentru bărbați, ESTEL dăruiește 23% REDUCERE la colecția de produse  pentru bărbați. Promoția este valabilă până pe 24 februarie.

Nu ratați momentul pentru a cumpăra produse de calitate la un preț plăcut!
 

sus