Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

Kituri-le OTIUM sunt din nou în vânzare!

Autor: Estel Moldova

05.03.2021
image
image
image
image
image
image
image

Descoperiți colecția limitată de seturi OTIUM. Șase combinații de produse la îndemână, care fac față diferitor provocări.

ESTEL OTIUM AQUA - hidratare întensă a părului fără a-l îngreuna.

În set  este inclus șamponul și balsamul fără sulfat pentru hidratare intensă. După prima aplicare, părul dvs. va deveni moale, strălucitor și protejat de electricitatea statică.  Aromă rafinată cu note de osmanthus, caprifoi și cireș .

* ESTEL OTIUM AQUA este potrivit pentru utilizarea zilnică.

ESTEL OTIUM COLOR LIFE este soluția ideală pentru părul colorat.

Șamponul delicat și balsamul oferă strălucire părului colorat,  păstrează nuanța bogată a culorii, hidratează profund. Conferă părului netezime, luciu și moliciune. Au arome cu note de coacăz negru, pere, trandafir, iasomie și lemn de santal.

ESTEL OTIUM DIAMOND – confer ă strălucire, netezime și elasticitate părului.

Șamponul  și balsamul pentru strălucire curăță delicat, reface zonele deteriorate ale părului și hidratează în mod echilibrat, fără a îngreuna părul. Aromă cu note de cuișoare, condimente, ylang-ylang, vanilie și mosc.

ESTEL OTIUM MIRACLE REVIVE - restaurare profundă a părului.

Șamponul și balsamul curăță în profunzime, reface părul de la rădăcini până la vârfuri, hidratează echilibrat, întărește părul din interior. Aromă  neobișnuită cu note de mimoză, vanilie, coacăz negru și lemn de santal.

ESTEL OTIUM WAVE TWIST - îngrijirea părului creț.

Șamponul cremos și balsamul  asigură densitate buclei, catifelare, hidratare și strălucire naturală. Ideal atât pentru părul creț natural, cât și pentru  cel ondulat  chimic.

Au arome exotice și temperamentale cu note de piper roz, litchi, zmeură, chihlimbar și miere.

VOLUME ESTEL OTIUM - volum fără îngreunarea părului.

Un șampon volumizant pentru păr gras și un balsam ușor contribuie la normalizarea metabolismului celular în glandele scalpului, hidratare echilibrată și strălucire naturală. Ideal pentru părul predispus la grăsime și pierderea volumului. Arome amețitoare cu note de măr, gardenie, piersică și mosc.

Alege-ți produsul preferat OTIUM în set!

sus