Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

Deschiderea unui nou spatiu de arta ESTEL

Autor: Estel Moldova

12.04.2021

Pe o zi am fost transportați la Sankt Petersburg. Plimbările virtuale prin oraș, acompaniamentul muzical și cuvintele prezentatoarei Anna Danilchenko ne-au ajutat să transmitem atmosfera acestui frumos oraș.

 

Fiecare casă are stapinul sau, care întâmpină cu plăcere oaspeții și ține un discurs. Stanislav Gorenkov este directorul general al ESTEL în Moldova, el și-a asumat responsabilitatea pentru acest discurs: “... Lev Evgenievich Ohotin spune întotdeauna că ESTEL este o vioară în mâinile unui maestru. Simfonia ta depinde de modul în care cânți la vioară. De aceea, creați și cântați cu vioara ESTEL, iar sarcina noastră este de a face această vioară să funcționeze întotdeauna și să vă aducă plăcere. Tot ceea ce se referă la ESTEL este excelență în produse, în servicii tehnologice și în departamentul de vânzări. Astăzi vă deschidem un spațiu creativ! ”.

Fiecare casă isi are protectoarea sa. Elena Danici este directorul comercial al companiei ESTEL din Moldova și protectoarea noului spațiu de artă ESTEL.

Elena, ne-a împărtășit emoțiile ei „... Când am creat primul studio, era ceva neobișnuit, nou și la modă la acea vreme. Au trecut 11 ani și acesta este deja al treilea studio. Am perceput acest loc cum ar fi să-ți cumperi propria casă. L-am cumpărat, fac reparații și pun tot sufletul în el. Reparatia este aproape terminată și cred că este timpul să invit oaspeții. Aș vrea să invit la mine acasă doar rude și oameni apropiați. Mă bucur foarte mult să te văd în casa noastră ”.

Cineva lasă pisică sa intre în casa nouă, iar noi tăiem panglica roșie. Și după aceea ne bucurăm de o ploaie specială, pentru că avem o dispoziție de la Sankt Petersburg.

La 15 martie 2021, echipa ESTEL din Moldova a deschis un nou spațiu de artă la Chișinău. Adresa rămâne aceeași Vasile Alexandri 139/3, dar acum te așteaptă magazinul ESTEL actualizat, precum și un nou studio pentru pregătirea meșterilor și un nou salon.

Ne bucurăm că în această zi ați fost cu noi! Și îi așteptăm pe cei care nu au reușit sa facă parte la acest eveniment. Ușile noastre sunt întotdeauna deschise pentru meseriași și clienți.

Program de lucru: luni - vineri, 09: 00-18:00

VEZI VIDEO


 

sus