Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

Blond platinat: cum îngrijești un blond solar cu aspect rock

Autor: Estel Moldova

15.12.2023

Părul blond are un simbolism foarte puternic. Moliciunea sa copilărească seduce și fascinează. Blondele apar adesea ca un ideal feminin. Culoare iconică, blondul platinat evocă o imagine plină de farmec și senzuală. Asociat mult timp cu pin-up-urile, această nuanță rece, cu accente aurii, a revenit și este acum pe capul tuturor fetelor, aducând o notă rock la modă.

Blond platinat, pentru cine?

Blondul platinat este recomandat în special femeilor care au ochii clari, un ten palid și cărora nu le este frică să atragă atenția. Trebuie să recunoaștem că această culoare nu trece neobservată. Dacă ai pielea închisă la culoare, este mai bine să-l îmbini într-un balayage sau să  optezi pentru un blond californian.

O culoare care necesită întreținere regulată

Blondul platinat are nevoie de întreținere regulată pentru a-și menține luminozitatea de la început. Înainte de a alege o astfel de culoare, reține că necesită atenție și îngrijire. Trebuie să fii sigură că ai capacitatea și dorința de a o menține zilnic.

În plus față de îngrijirea la domiciliu, trebuie să vizitezi în mod regulat coaforul. După trei săptămâni, rădăcinile apar și trebuie să le acoperi pentru a ascunde contrastul.

Folosește șampoane și alte produse de îngrijire special create pentru blondul în nuanțe reci.

Acestea tind să anuleze și să prevină apariția îngălbenirii. Prin urmare, este esențial să folosești un șampon, balsam și mască cu nuanțe de mov pentru a contracara acest efect.  Cu produsele speciale pentru păr blond, acesta nu va mai fi uscat și lipsit de vitalitate.

Alege produsele cu efect anti yellow de la Estel și alte branduri. Produsele profesionale cu efect de neutralizare a nuantei galbene nedorite in plus vor hrani si hidrata parul blond uscat.

Foloseste game speciale ingrijire par blond natural si decolorat.

Cotril Icy Blond - este tratamentul modular și complet conceput pentru îngrijirea completă la 360° a părului blond, decolorat sau gri. Datorită produselor sale specifice, se pot crea „rutine de frumusețe blondă” personalizate, în funcție de nevoile specifice, permițând atât neutralizarea reflexelor calde nedorite, cât și întărirea structurilor decolorate, sensibilizate și exploatate, pentru un blond strălucitor, cu reflexe echilibrate. și o atingere rece.

Colecția de produse Abril et Natute Platinum - gama speciala de ingrijire a parului decolorat, conține pigmenti violeti si keratina hidrolizată care face parul mătăsos, cu strălucire luxoasă și, de asemenea, restabilește zonele deteriorate.

Abril et Nature Somnis Blondie - Hidratare intensă. Refacerea elasticității naturale a părului. Condiționare profundă. Întărește și restabilește structura părului. Părul este mai rezistent la rupere. 

Prima Blonde, pentru prevenirea și neutralizarea nuanței nedorite de galben. Conținutul produselor are la bază sistemul Natural Pearl, care conține cheratină și pantenol, care vor asigura părului tău refacerea, hrănirea și luciul.

Descoperă gama Luxury Blond Haute Couture pentru a beneficia de toate avantajele unui păr blond hidratat și strălucior. Complexul LipidCare din componența gamei reface stratul lipidic al părului și îi oferă o rezistență naturală. Extractul de perle intensifică strălucirea și densitatea părului. 

Daca iți este frică să decolorezi părul din teama ca va deveni uscat și deshidratat, trebuie să te asiguri că hairstilistul tău foloseste produse profesionale si tratamente speciale pentru decolorarea părului.

Nu uita să împrospătezi culoarea părului între vizitele la salon.

Mastile nuantatoare cu acid hialuronic - Abril et nature Color Nature - nuantarea si repararea părului, elimină nuantele de galben nedorite de pe părul blond, suvitat sau decolorat. Rezistenta pana la 3-4 spălări. Ingrijeste si repara parul in timpul vopsirii, datorita continutului de extract de celule stem, acid hialuronic, Cysteine ​​​​Bond Complex si ingredientele active de conditionare anti-frizz incarcate pozitiv.

Pentru că părul decolorat este mai uscat, folosim și abuzăm de măști nutritive pentru păr, uleiuri si seruri pentru capete.

Vezi si alte produse leave-in pentru par blond.

Întreabă hairstilistul tău despre procedurile speciale pentru întreținerea părului blond.

Tratamentul cu Produsele Abril et Nature Keratin - refac structura keratinei parului atat din interior cat si la suprafata. Redă părului flexibilitatea și puterea naturală, prevenind ruperea. Ideal pentru părul uscat, încrețit, deteriorat de instrumentele electrice, cum ar fi placa și/sau feonul, părul tratat chimic de vopsele sau permanent.

Tratamentul cu produsele Abril et Nature Nature Plex - conțin Cysteine ​​​​Bond Complex, un complex creat de abril et nature care regenerează legăturile disulfuroase ale lanțurilor de keratine din par, reparând legăturile rupte și întărind părul din interior.

Cotril Regeneration - este o procedura ideală pentru refacerea structurii interne, precum și pentru îmbunătățirea aspectului, elasticității și pieptănării părului. Datorită formulei bogate de extract de magnolie și ulei de sapot, părul devine vizibil mai sănătos și mai puternic.
Ideal ca tratament regenerant dupa sezonul estival sau pentru refacerea parului supus anterior procedurilor tehnice, chimice si folosirii intense a instrumentelor pentru coafat.

Acum ai mai multe posibilități ca oricând. Cucereste-i pe cei din jur cu blondul tău magnific. Culoare sclipitoare de nuanță metalică cenușie și un păr stralucitor plin de vitalitate!

Fii o blonda smart care sparge stereotipurile.

Ai grijă de părul tău!

Vezi toate produsele pentru par blond

sus