Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

BEAUTEX ESTEL HAUTE COUTURE: EFECT DE OGLINDĂ, NETED

Autor: Estel Moldova

01.07.2019
image
image
image
image

BEAUTEX ESTEL HAUTE COUTURE - procedură de salon pentru a conferi părului o netezime de oglindă.

Procedura include trei produse: Renovation - șampon, elexi-clinic și mască-hidrolipidică. Produsele BEAUTEX ESTEL HAUTE COUTURE, acționează pe etape asupra părului, netezesc cu eficacitate, refac, umplu părul cu luciu, asigurând perfecțiunea vizuală a părului.

  • Formula șamponului-Renovation include un complex de polizaharizi naturali, care crează pe păr o matrice invizibilă și pregătește părul pentru acțiunea elexirului-clinic.
  • Elexirul-clinic de netezire conține acid glioxilic și un complex de componente termoprotectoare, netezește structura părului, reduce deteriorarea, reduce stresul termic asupra cuticulei și are un efect de laminare și etanșare.
  • Masca hidrolipidică hrănește suplimentar părul și reface echilibrul lipidic necesar, condiționează și asigură efectul antistatic, protejează părul de influența factorilor negativi ai mediului înconjurător, de radicalii liberi și dispariția culorii.

Procedura BEAUTEX ESTEL HAUTE COUTURE estetică și sigură. Produsele nu conțin formaldehide, formula lor a fost îmbogățită cu compuși folositori  și eliminarea impactului negativ asupra sănătății părului.

Părul după procedură este neted, lucios, dens și elastic, dar și natural, dinamic ceea ce înseamnă aranjare ușoară și posibilitatea de a schimba imaginea.

Pentru prelungirea rezultatului procedurii de salon BEAUTEX ESTEL HAUTE COUTURE a fost creată o gamă specială de îngrijire acasă, reprezentată de șamponul BEAUTEX CARE HAUTE COUTURE și balsamul BEAUTEX CARE HAUTE COUTURE pentrul luciul părului. Este un sistem simplu, cu acțiune, conceput pentru păstrarea netezimii, densității și integrității structurii părului acasă.

Păr ideal de neted, cu luciu natural care este destul de rar întâlnit. Mediul înconjurător, genetica, starea structurii părului - acești factori influențează la apariția buclelor, la textura pufoasă a părului, mai puțină disciplină și pierderea luciului. În același timp majoritatea fetelor își doresc un păr moale, disciplinat, cu luciu și un păr amețitor de neted. La nivelul dezvoltării actuale a tehnologiei stilistul și clientul au posibilitatea să-și îndeplinească toate dorințele.

Neted, cu luciu, dens, elastic, natural - părul perfect. BEAUTEX ESTEL HAUTE COUTURE.

sus