Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

Produse pentru ingrijirea scalpului

Autor: Estel Moldova

21.02.2023

Porți activ accesorii pentru acoperirea capului? Este timpul să ne gândim la îngrijirea pielii scalpului.
Îngrijirea scalpului nu este un capriciu, ci o modalitate eficientă de a te proteja de iritația acestei zone, deoarece uneori creșterea intervalelor dintre spălarea părului nu este suficientă. Dacă utilizați în mod regulat produse de styling sau purtați în mod activ accesorii pentru acoperirea capului, ar trebui să acordați atenție produselor cosmetice cu profil îngust.

Abril et Nature Prevention - Tratament impotriva căderii părului cu ingrediente naturale. Reface și întăreste fibra părului. Cu vitamine B5, B6 si celule stem.

Abril et Nature Anti-matreata - Complex pentru tratamentul si prevenirea matretii si a pielii descuamabile. Această serie de produse terapeutice a fost dezvoltată special pentru îngrijirea scalpului predispus la mătreață. Previne răspândirea ciupercilor care provoacă mătreața. Compus pe baza extractelor de plante obtinute in mod natural. O combinație de ingrediente active care au un efect antibacterian și antifungic (fungicid) care previne răspândirea ciupercilor.

Abril et Nature Greassy hair - Complex pentru par gras, anti-seboree si curatare. Complexul pentru păr gras este conceput special pentru tratamentul hipersecreției glandelor sebacee. Reglează producția de sebum si a glandelor sebacee. Curăță scalpul, oferind un efect general de vindecare. Conține extracte naturale din plante.
Există și condiții mai puțin periculoase ale scalpului, dar provoacă mult disconfort și, pe termen lung, pot duce la aceeași mătreață. Pentru a preveni acest lucru, scalpul trebuie curățat într-un mod special.
Pentru a scăpa de impuritățile acumulate și pentru a crește eficacitatea îngrijirii, utilizați OTIUM Winteria Peeling Scrub.
Datorită compoziției sale unice, peelingul OTIUM Winteria asigură curățarea profundă a scalpului,
Acizii AHA înmoaie stratul de suprafață al celulelor moarte, produsele de styling și excesul de sebum acumulat pe păr și scalp, în timp ce microparticulele exfoliante îndepărtează ușor toate impuritățile de pe suprafața pielii, elimină excesul de sebum și dopurile sebacee fără a usca excesiv pielea.

sus