Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

Otium. EMOTIONAL & TOTAL HAIR BEAUTY

Autor: Estel Молдова

01.07.2019
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Frumusețe neprețuită, când o completează cu emoții.

Este o poveste despre delectare. Este o poveste despre frumusețea absolută a părului.

OTIUM transformă îngrijirea părului și scalpului în ceremonii frumoase și senzuale de plăcere și frumusețe. Gamele OTIUM conferă  rezistență părului,  strălucire, normalizează starea scalpului, restabilește, hidratează intens, hrănește echilibrat ... învăluie cu arome, ating ușor texturile, dăruiesc momente de neuitat.

Fiecare gamă este prezentată diferit, prin culori individuale ale recipientelor și arome unice pentru fiecare gamă. Și cel mai important, fiecare gamă OTIUM este menită să aducă un anumit rezultat. OTIUM permite obținerea a ceea ce este necesar, profitând de fiecare moment al transformării.

  • OTIUM VOLUME conferă părului un volum ușor, fără îngreunare. În compoziția produsului: extracte din bumbac, orez și germeni de grâu și pantenol și antioxidanți.
  • OTIUM XXL a fost creat special pentru părul lung. Gama asigură densitate, putere și energie. Datorită conținutului echilibrat de antioxidanți și vitamine.
  • OTIUM UNIQUE îngrijește delicat părul și scalpul: activează creșterea părului, asigură un efect anti-sebo, protejează de radicalii liberi, asigură regenerarea celulelor. Formulele produselor conțin extract natural, uleiuri prețioase și proteine.
  • OTIUM WAVE TWIST este ideal pentru deținătoarele de păr creț.  Datorită uleiului de camelie și macadamia, proteinelor de mătase și cearei de albine gama asigură exactitate, densitate, elasticitate și disciplinarea buclelor.
  • OTIUM DIAMOND conferă părului luciu de diamant, asigurând netezime, elasticitate și disciplină. În compoziția produselor gamei intră:  extractul de perle, uleiul de argan și alți compuși folositori.
  • OTIUM AQUA a fost creat pentru părul care are nevoie de hidratare. Datorită complexelor puternice de hidratare din linia de produse (betaină, lanolină, ulei de jojoba, Na-PCA, 13 aminoacizi), puteți să uitați pentru totdeauna de părul uscat și vârfuri despicate. 
  • OTIUM MIRACLE REVIVE — gama pentru refacerea părului. Refacerea structurii, reconstrucția vârfurilor, întoarcerea puterii firului de păr. Efectul unic de refacere este asigurat de keratină, pantenol, vitaminele E, A, B, V, calciu, extract de castan sălbatic  și alte ingrediente prețioase
  • OTIUM COLOR LIFE păstrează pentru mult timp nuanța părului vopsit și face nuanța mai intensă. Formulele produselor gamei conțin filtru UV, ulei de cacao, vitamina E, ceramide și ceară de albine.     
  • OTIUM THALASSO — gama specială cu minerale marine și extract din alge brune  creată pentru îngrijirea părului și scalpului, afectat de factorii negativi ai mediului înconjurător. Posibilități noi: crearea pe păr a texturii Beach Waves sau a texturei de mătase.

     

sus