Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

Noua generație a styling-ului ESTEL HAUTE COUTURE

Autor: Estel Moldova

01.07.2019
image
image
image
image
image
image

Un nou design stilat al recipientului și mai multe posibilități pentru design-ul părului - totul datorită celor 5 produse moderne, care completează colecția ESTEL HAUTE COUTURE.

Misiunea styling-ului ESTEL HAUTE COUTURE este să ajute la crearea aranjărilor perfecte pe părul ideal. Formula styling-ului, atât pentru produsele noi cât și pentru cele vechi, este îmbogățită cu compuși folositori, care hidratează suplimentar, întărește și protejează firul de păr. Proteinele de keratină, vitamina E, lanolina, pantenolul, acidul hialuronic și uleiul de lămâi alb - toți acești compuși și alte elemente mențin starea uimitoare a părului și permit lucrul cu acesta la un nivel mai înalt. Fiecare produs din styling-ul ESTEL HAUTE COUTURE își îndeplinesc funcția cu toate acestea reușind să mențină sănătatea părului. Iar gama diversificată de produse permit stilistului să rezolve orice problemă de creativitate, să contureze individualitatea fiecărui client și să creeze un nou trend în moda coafurilor.

Întâmpinați noie produse din colecția ESTEL HAUTE COUTURE: Spray-spumă pentru volum la rădăcină ORGANZA, Spumă pentru crearea buclelor BOUCLE, Luciu diamant pentru păr LATEX, Primer bifazic pentru păr SILK, Spray-texturare pentru păr TAFFETA.

Spray-spumă pentru volum la rădăcină ORGANZA ESTEL HAUTE COUTURE

Volum la rădăcină imediat și rezistent. Aplicare cu microdispersie asigură uniformizarea ideală a produsului pe păr, iar polimerii cu înaltă eficacitate din compoziția formulei blochează pierderea umedității, menține părul natural, ușor și asigură termoprotecție până la 200°С.

Spumă pentru crearea buclelor BOUCLE ESTEL HAUTE COUTURE

Produsul ideal pentru crearea buclelor și valurilor. Spuma asigură elasticitate, dinamism și exactitatea buclei, fixează ideal coafura, întărește și protejează stratul cuticular al firului de păr,  nu permite părului să se împufoșeze și protejează cu eficacitate la temperatura de 200°С.

Luciu diamant pentru păr LATEX ESTEL HAUTE COUTURE

Luciu - intens și uimitor. Produsul se aplică ușor și se uniformizează pe păr, nu încarcă și nu lipește, previne încălcirea, protejează cu eficacitate de razele UV și de alți factori negativi externi.

Primer bifazic pentru păr SILK ESTEL HAUTE COUTURE

Transformă părul într-o masă ideală pentru a crea și pregătește pentru acțiunea altor produse pentru styling, Acidul hialuronic și uleiul de lămâi alb din formula produsului asigură o hidratare profundă a părului, reface porțiunile deteriorate, asigură păstrarea nuanței părului vopsit, pieptănarea ușoară și disciplina părului, protejează de razele UV și temperaturile înalte, conferă putere și luciu părului.

Spray pentru texturarea părului TAFFETA ESTEL HAUTE COUTURE

Schick și o ușoară neglijență californiană - aranjarea beach-waves.  Crearea și fixarea pe păr a texturei relaxante de plajă cu ajutorul spray-ului cu sare de mare. Bucle luxoase, dense, dinamice. Plus volum suplimentar.

 

sus