Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

LUXURY VOLUTE. Luxul părului creț

Autor: Estel Moldova

28.06.2019
image
image

Noua imagine a colecției ESTEL HAUTE COUTURE - LUXURY VOLUTE * pentru părul creț

Gama de îngrijire LUXURY VOLUTE a fost creată pentru îngrijirea părului creț în toate stările acestuia! Gama este potrivită pentru părul creț natural, permanent, buclele dure, bucle independente, voluminoase «afro» și pentru alte tipuri de păr creț.

Formula LUXURY VOLUTE conține ulei crambe, acid hialuronic, filtru UV și alți compuși folositori. Datorită compoziței sale asigură:

  • Menținerea stratului hidrolipidic
  • Hidratare intensă
  • Refacerea  porțiunilor slăbite sau deteriorate ale cuticulei
  • O textură pronunțată și o exactitate a buclei
  • Protecție împotriva factorilor negativi
  • Disciplină și pieptănare ușoară
  • Grijă de vârfurile părului

Finețe, elasticitate, densitate și luciul buclelor sănătoase

LUXURY VOLUTE - sunt produsele care se adresează tuturor tipurilor de păr creț, pentru părțile slabe și puternice ale părului creț. Este o colecție verificată, care se axează pe rezultat: frumusețe absolută a buclelor. Este o nouă metodă de «îmblânzire a fiarei» și o nouă posibilitate de a contura frumusețea unică și îndrăzneață a părului.

Gama prezintă:

Șampon pentru păr LUXURY VOLUTE ESTEL HAUTE COUTURE

Formula noului șampon, îmbogățită cu ulei de crambe și peptide din soia, sigură echilibrul lipidic și restabilirea structurii părului creț, iar textura fină va stopa ruperea firelor de păr. Bucle - moi, elastice, dense și disciplinate.

Mască pentru păr LUXURY VOLUTE ESTEL HAUTE COUTURE

Masca pentru păr LUXURY VOLUTE ajută la reconstrucția porțiunilor deteriorate ale părului creț și îl protejează de noii factori negativi. Are în componența sa ulei de crambe, peptide din soia, ceramide si lanolina - impreuna restabilesc parul, previne ruperea si despicarea vârfurilor, hidrateaza si hrănesc intens.

Spumă-condiționer pentru păr LUXURY VOLUTE ESTEL HAUTE COUTURE

Produsul cu cea mai fină structură a spumei hidratează foarte bine bucla și permite menținerea acesteia pentru mult timp în formă bună. Păr - mai moale, cu luciu, cu bucla bine conturată. Rezultat uimitor asigurat de compoziția produsului, care include acid hialuronic, colagen și chitosan.

Ulei prețios pentru păr LUXURY VOLUTE ESTEL HAUTE COUTURE

Pentru pieptănarea ușoară a bucleiși fixarea pe întreaga lungime este ideal produsul pentru finisare cu ulei crambe și filtru UV. Uleiul prețios LUXURY VOLUTE hrănește intens părul, restabilește stratul lipidic, protejează șuvițele de acțiunea factorilor externi, disciplinează, oprește ruperea firului de păr, conferă luciu.

Cremă pentru frumusețea buclei LUXURY VOLUTE ESTEL HAUTE COUTURE

Bucle conturate frumos și disciplinate create cu ajutorul cremei pentru frumusețea buclei LUXURY VOLUTE cu ulei crambe. Elasticitate maximă, densitate, anti-freeze, înmoaie vârfurile părului - rezultat care poate fi atins cu ajutorul unui singur produs.

 

*Volute - traducere din engleză "buclă"

sus