Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

LISSAGE. Noi idei pentru îndreptare

Autor: Estel Moldova

28.06.2019
image
image
image

LISSAGE din colecția ESTEL HAUTE COUTURE transformă ideea de îndreptare. Acum să atingeți perfecțiunea și efectul de durată a părului drept este simplu, plăcut și fenomenal de sigur.

Procedura de îndreptare a părului LISSAGE, transformând părul într-o țesătură netedă care curge, în același timp asigură conservarea și protecția sănătății părului. Formula LISSAGE nu conține formaldehide sau derivatele acestora. Acidul glioxilic, uleiul de crabber, acidul hialuronic, matricea tridimensională Keratrix și vitamina E în compoziția produselor LISSAGE asigură părului o netezime stabilă, protejează de temperaturi ridicate, restaurează zonele afectate și împiedică deteriorarea părului.

Procedura de îndreptare LISSAGE - este:

  • Păr drept cu pâna la 6 luni
  • Cel mai înalt nivel de protecție
  • Efect de termoreconstrucție
  • Densitate, elasticitate și luciu
  • Comod și ușor de utilizat
  • Economie de: timp, puteri, produs

Gama produselor LISSAGE ESTEL HAUTE COUTURE:

Emulsie pentru îndreptarea părului LISSAGE

Doar pentru saloanele de înfrumusețare. Acționează cu eficacitate și grijă asupra părului, ca rezultat îl face drept, neted, mai dens și mai elastic. Are un nivel înalt de termoprotecție, în cazul expunerii părului la temperaturi înalte asigură termoreconstrucția părților deteriorate ale firului de păr.

Spray pentru păr LISSAGE

Pentru utilizarea în salon și acasă. Fixează și prelungește efectul procedurii LISSAGE. Asigur un efect de condiționare, protejează părul de factorii negativi externi, disciplinează, conferă luciu și o textură de mătase.

Șampon pentru păr LISSAGE CARE

Pentru îngrijirea acasă. Curăță delicat părul, asigură o hidratare intensă, hrănește, fortifică, asigură menținerea efectului de păr îndreptat pentru un timp îndelungat.

Balsam pentru păr LISSAGE CARE

Pentru îngrijirea acasă. Asigură o mai bună elasticitate și densitate a părului, previne ruperea și  apariția microdeteriorărilor, asigură un efect antistatic și protecție, menține netezimea perfectă și luciul părului.

sus