Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

ESTEL COUTURE LAB. Mixology tech.

Autor: Estel Moldova

28.06.2019

O rețetă personală creată din dorința pe care o puteți descoperi doar printr-un dialog deschis. Îngrijirea părului pe care o puteți adapta în totalitate. Micro aditivi care asigură un macro-efect. Masca-sinergie creată de stilist pentru fiecare client personal.

ESTEL COUTURE LAB transformă în realitate visul oricărei femei, asigurând părului trei factori de frumusețe: refacere, hidratare, luciu. Separat sau combinate. În proporții diferite. După dorința și necesitatea ta.

Cum funcționează? ESTEL COUTURE LAB este conceput pe baza acțiunii sinergice a măștii-bază și celor trei boostere cu un complex unic de componente high-tech. Mixarea măștii-bază și a booster-ului formează un produs absolut nou - masca-sinergică care deține un effect unic.

Mask Base COUTURE LAB + Booster COUTURE LAB = Private Mask Synergy COUTURE LAB.

Posibilități cu ESTEL COUTURE LAB:

  • Utilizați un booster din 3 pentru un rezultat sigur: refacere, hidratare și luciu;
  • Creați masca-sinergică din 2-3 boostere;
  • Aplicați diverse măști-sinergie pentru anumite zone ale părului.

Colecția COUTURE LAB:

  • Mask Base COUTURE LAB - mască-bază - servește ca bază ideală pentru activarea booster-ului.
  • Booster Recovery COUTURE LAB - booster-ul cu funcția de refacere a părului - reface structura firului de păr la toate nivelurile, elimină efectele factorilor de mediu negativi și oferă protecție antioxidantă.
  • Booster Hydration COUTURE LAB - booster-ul care conferă hidratare părului - stimulează intensiv umiditatea structurii părului și o reține în interior.
  • Booster Gloss COUTURE LAB - booster-ul care conferă luciu părului, are o reflexie mai pronunțată și îi dăruiește un luciu intens cu sclipiri luxoase.
sus