Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

5 reguli de îngrijire a părului toamna

Autor: Estel Moldova

19.11.2020

Fiecare anotimp este diferit în felul său. Toamna, părul este deshidratat și slăbit după vară, astfel el necesită o îngrijire suplimentară. În plus, perioada tomnatică afectează negativ sănătatea părului. O atenție deosebită trebuie să o acordăm îngrijirii părului în condiții casnice, ce include protecție, nutriție, hidratare și curățare.

Tunsoare

Vara încercăm să prindem cât mai mult soare cu fiecare părticică a corpului nostru. Treptat, corpul se bronzează, iar părul se deteriorează. După această perioadă cu mult soare și raze UV, în toamnă, se recomandă o tunsoare ușoară, pentru a reîmprospăta părul. Nu este necesar să vă tăiați părul scurt, va fi suficient să îl scurtați cu 3-5 centimetri. Tăierea vârfurilor despicate – conferă un aspect sănătos și îngrijit al părului.

Înscrieți-vă pentru o tunsoare și obțineți o procedură cadou + consultație cu privire la selecția îngrijirii părului în perioada de toamnă.

Protecție

Toamna, părul este expus factorilor meteorologici externi. Iar nouă ne place să diversificăm look-ul nostru cu diferite coafuri: bucle sau păr îndreptat. Vremea rece și vânturile puternice, combinate cu aparatele fierbinți pentru coafură, provoacă deteriorarea părului și apariția vârfurilor despicate.

Prin urmare, este important să folosim spray-uri de protecție termică. Astfel, vă protejați părul de efectele nocive ale vremii și ale dispozitivelor termice. Aceste produse previn distrugerea structurii părului, hidratează, întăresc și netezesc părul. Astfel, părul va deveni lucios și sănătos.

Nutriție

După o vară cu mult soare și vremea instabilă de toamnă, părul are nevoie de nutriție și hidratare. Spray-urile, măștile și serurile ajută la rezolvarea problemelor părului uscat, fragil și fără luciu. Spray-urile sunt potrivite pentru nutriția și hidratare zilnică, trebuie doar să alegeți produsul potrivit.

Măștile sau serurile trebuie aplicate de 1-2 ori pe săptămână. Pentru părul deteriorat, serul poate fi utilizat timp de o săptămână sau două după fiecare spălare.

Păstrarea părului aranjat

Toamna, vântul și ploaia sunt dușmanii principali ai părului tău. Părul adesea se face crețos, pufos și se electrizează. În acest caz, cremele sau spray-urile vor ajuta la aranjarea și păstrarea buclelor dorite pentru întreaga zi.

Detoxificarea scalpului

Dacă vom privi scalpul printr-un microscop, putem vedea mii de microparticule. Pe tot parcursul zilei, microparticulele de metal, praf, clor, epidermă keratinizată, sebum, uleiuri, siliconi și altele se așează pe scalpul uman. Când numărul acestor microparticule depășește norma, apare un dezechilibru.

Detoxificarea organismului nu face față acestei cantități de impurități și are nevoie de îngrijire sau proceduri suplimentare.

Procedura detoxifiantă curăță părul și scalpul de toxinele acumulate, îmbunătățește circulația sanguină la nivelul foliculilor, hrănește scalpul cu vitamine, îmbunătățește starea părului și stimulează creșterea.

Regula de aur - pentru ca părul să fie întotdeauna sănătos, frumos și lucios, trebuie să avem grijă de el. Fiecare femeie ar trebui să folosească șampon, balsam și îngrijire (spray bifazic, protecție termică, cremă). Iar pentru o îngrijire suplimentară e recomandat să folosim măști, seruri și uleiuri.

Pentru mai multe recomandări referitor la îngrijirea corectă a părului, vă rugăm să sunați la numărul : +373 600 24 499 sau puteți cumpăra produsele dorite de pe site-ul Estel.md

sus