Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

BABAYAGA // KIKIMORA // VEDMA

Autor: Estel Moldova

25.05.2020

Game magice limitate. Să te regăsești într-o poveste este mai simplu decât se pare!

Trei game de poveste pentru îngrijirea părului: BABAYAGA, KIKIMORA și VEDMA.
BABAYAGA - pentru o frumusețe nemuritoare a părului pe bază de siminoc, merișoare și boabe de ienupăr. Gama include: șampon refacere cu pomușoare, balsam refacere cu pomușoare, mască refacere cu pomușoare și spray protecție termică. Viața părului - ca de poveste, îndelungată și fericită.
KIKIMORA - pentru puterea supranaturală a părului pe bază de turbă, alge și crini de apă. Gama include: șampon ultra-hidratant cu turbă, balsam ultra-hidratant cu turbă, mască ultra-hidratantă cu turbă și filer pentru netezire cu turbă. Acum aveți o singură grijă: invidia tuturor.
VEDMA -  pentru un efect amețitor pe bază de proteine din lapte, măr roșu și menta pisicii. Gama include: șampon-luciu cu lapte, balsam-luciu cu lapte, mască-luciu cu lapte și elexir cu ulei. Fiecare produs - o adevărată porțiune magică.
Permite magiei să pătrundă în viața ta. Să-ți îndeplinească toate dorințele și capriciile. Relaxare maximă, satisfacție de la propria frumusețe și încredere. Totul este posibil în compani BABAYAGA, KIKIMORA și VEDMA.

sus