Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

SPA pentru păr – Otium Thalasso Therapy

Autor: Estel Moldova

30.07.2020

Oare cum se numește noul trend evolutiv? Noi o numim terapie SPA – Otium Thalasso Therapy.

DETOX 

CUVÂNTUL «DETOX» ARE UN IMPACT MAJOR ÎN VIAȚA NOASTRĂ. A FOST ÎN TREND, DUPĂ CARE S-A DEMODAT ȘI ACUM A REVENIT, DIN NOU. ÎN POFIDA POPULARITĂȚII, TERMINOLOGIA DETOX CONTINUĂ SĂ STÂRNEASCĂ MULTE ÎNTREBĂRI. ÎN ESENȚĂ, DETOX – ESTE O CURĂȚARE. O CURĂȚARE DE TOXINE. CUM SE FACE, CĂ SPĂLATUL PĂRULUI CU UN ȘAMPON UZUAL NU REPREZINTĂ DETOX?  

Pentru a curăța părul și scalpul de toxine, avem nevoie de produse speciale, care să poată înlătura cele mai „tenace” particule, să neutralizeze efectele negative pe care le-au avut anterior asupra pielii și structurii părului și, de asemenea, să le protejeze împotriva influențelor externe distructive.
În ajutor vine Otium Thalasso Therapy Detox cu argilă verde și alge roșii. Procedura este recomandată pentru toate tipurile de păr și scalp.

SEBO CONTROL

MULȚI CONSIDERĂ CĂ: DACĂ MUȘAMALIZĂM O PROBLEMĂ, ACEASTA VA DISPĂREA. NU E CHIAR AȘA. VORBIREA DESPRE SEBUM ȘI MĂTREAȚĂ POATE DUCE ȘI LA SOLUȚIONAREA ACESTEI PROBLEME GLOBALE.

Seboreea apare atunci, când glandele sebacee secretă o cantitate mare de sebum, ceea ce provoacă iritații ale pielii, mâncărimi și alte simptome neplăcute.
Mătreața poate apărea din mai multe considerente: stres, lipsa luminii solare în timpul iernii, schimbări hormonale, dezechilibru de vitamine, aer uscat în încăpere și multe altele. Încercarea de a stabili cauza este necesară pentru a evita apariția problemei în mod repetat.
În ajutor vine Otium Thalasso Therapy Sebo-Control cu argilă galbenă și FLUIDIPURE™ 8G. Procedura este recomandată pentru scalpul gras.

ANTI‑STRESS

STRESUL - NU ESTE DOAR SENZAȚIA DE MOLEȘEALĂ ȘI NERVOZITATE, CI ESTE O REACȚIE A ORGANISMULUI LA INFLUENȚA UNOR FACTORI NU TOCMAI ADECVAȚI, CE CONTRIBUIE LA UN DEZICHILIBRU INTERN. DACĂ INFLUENȚA STRESULUI PE FAȚĂ A FOST STUDIATĂ ȘI VALORIFICATĂ PE SCARĂ LARGĂ, ATUNCI IMPACTUL STRESULUI ASUPRA PĂRULUI ȘI SCALPULUI RĂMÂNE UN MISTER ȘI CEVA <ÎN SPATELE CORTINEI>. 

Ca și pe restul corpului, pielea capului are un strat protector format din celule și lipide. Să ne imaginăm, că acest strat este peretele casei voastre, iar stresul este un baros uriaș. Ce se va întâmpla, dacă lovești, în mod constant, în perete? Oricât de puternic ar fi acesta, va începe să se prăbușească. Când apar lacune în bariera de protecție naturală, pielea devine uscată și vulnerabilă la substanțele nocive. Iar acest lucru duce la iritare, roșeață, arsură și alte consecințe neplăcute.

În ajutor vine Otium Thalasso Therapy Anti-Stress cu argilă roșie, alge roșii și Bisabolol. Procedura este recomandată pentru scalpul sensibil.

sus