Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

Îngrijire profesională direct la tine acasă!

Autor: Estel Moldova

12.02.2021

Mass–market-ul ne oferă un sortiment larg de produse, dar în același timp ne recomandă îngrijire profesională. De ce ar trebui să alegi produse profesionale pentru păr?

UNICITATE. Produsele profesionale au o acțiune directă asupra necesităților tale. Fiecare produs este adaptat tipului și caracteristicilor părului tău. Șamponul obișnuit va avea un efect bun de curățare a scalpului și a părului, dar nu va oferi volum sau efect de îndreptare cu keratină.

COMPONENȚĂ CONCENTRATĂ DE SUBSTANȚE ACTIVE. Datorită compoziției sale unice și a efectului de acțiune directă, rezultatul dorit poate fi obținut după chiar din prima aplicare.


FIECARE PRODUDUS ARE SCOPUL SĂU INDIVIDUAL.  În seriile profesionale, nu veți găsi produse precum șampon-balsam. Fiecare produs are propriul său scop:
* Șampon - curăță scalpul și a părul
* Balsam - hrănește și hidratează părul
* Mască - efect profund asupra părului
* Spray - pieptănare ușoară, efect antistatic, protecție termică.

CURĂȚARE ȘI ÎNGRIJIRE DELICATĂ. Chiar dacă produsele profesionale au un nivel ridicat de ingrediente active, ele nu doar curăță părul, dar restabilește  și  oferă o îngrijire delicată .

ESTEL MOLDOVA recomandă  fiecăruia  dintre clienții să opteze pentru o  îngrijire profesională a părului. Pentru constaltație, puteți apela la numărul:  +373 600 244 99 sau  să vizitați magazinul ESTEL de pe str. Vasile Alecsandri 139/3.

De  Ziua Îndrăgostiților, avem  REDUCERI de 14% la produsele Estel pentru EL și pentru EA. Ai grijă de sufletul tău pereche și  oferă-i grijă cu produsele Estel.  Pentru a face cunoștință cu toate ofertele noastre, accesați linkul estel.md 

 

 


 

sus