Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

Cum se aplică corect uleiul de păr?

Autor: Estel Moldova

06.06.2022

Sarcina principală a uleiului de păr este nutriția.

Puțină teorie:
Utilizarea frecventă a instrumentelor termice, sub influența factorilor de mediu agresivi sau cu o lipsă de vitamine și microelemente în organism, integritatea stratului lipidic este încălcată, ceea ce duce la uscăciune, fragilitate și deteriorarea structurii părului. Sarcina uleiului în acest caz este de a restabili stratul protector, de a hrăni, de a hidrata și de a netezi solzii, astfel încât părul să devină mai elastic și mai neted.

Ce tip de păr are nevoie de ulei?
Uleiul poate și trebuie folosit pentru orice tip de păr, dar trebuie selectat în funcție de nevoile individuale ale structurii. Părul vopsit sau natural nu contează deloc, deoarece problema vârfurilor uscate și a lungimii este destul de comună.

Cum să alegi uleiul de păr potrivit?
Fiecare ulei de păr este unic și are un efect diferit asupra structurii.
Există uleiuri special formulate pentru suvite vopsite, subțiri, decolorate, precum și uleiuri universale.
Alegeți un ulei în funcție de nevoile părului dvs.


Cât de des și cum exact să folosești uleiul de păr?
Uleiul trebuie aplicat la vârfuri și începând de la mijlocul lungimii părului, îndepărtându-se mereu de la rădăcini. Uleiul trebuie aplicat de fiecare dată după splare pe par umed sau complet uscate, după ce l-ai frecat între palme - pentru un efect suplimentar.
Folosind uleiuri atât pe părul uscat, cât și pe părul umed, uleiul va acționa ca un fel de primer pentru coafare la uscare, netezind totodată firele și protejând împotriva factorilor de stres din mediu.

Poate uleiul să ajute cu vârfurile despicate?
Din păcate, capetele deja despicate nu pot fi lipite între ele. Uleiul este capabil să obțină un efect cosmetic prin netezirea vizuală a vârfurilor despicate. O funcție importantă a uleiului este de a preveni deteriorarea vârfurilor și de a oferi protecție dacă este utilizat în mod regulat.

Pentru a alege uleiul de par potrivit, ne puteti contacta la: +373 79201515 Specialistii Estel Moldova vor raspunde cu placere la toate intrebarile dumneavoastra si va vor ajuta sa alegeti produsul potrivit.

sus