Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

Îngrijirea părului blond și decolorat

Autor: Estel Moldova

23.03.2022

Pentru ca părul decolorat să mențină un aspect sănătos și rezistența culorii, este necesară îngrijirea corectă la domiciliu. Sunt blonde care se confruntă cel mai adesea cu uscăciunea, fragilitatea și rigiditatea buclelor.
Specialiștii ESTEL Moldova recomandă respectarea următoarelor reguli pentru ca părul să rămână mereu frumos și îngrijit:

1. Îngrijire parului blond
Totul începe cu șamponul: conceput pentru a îngriji părul decolorat sau vopsit. În același timp, acordați prioritate produselor cu cheratină și uleiuri.
Mulți neglijează balsamul, care este puternic descurajat, deoarece balsamul este un produs de finisare care sigilează cuticula. Beneficiul unui balsam de păr este de a reda structura și elasticitatea părului.

Experții Estel recomandă utilizarea următoarelor șampoane și balsamuri pentru îngrijirea părului blond:
1. Sampon de par - Luxury Blond, Luxury Color, Luxury Repair, Luxury Shine, Luxury Hydrobalance, Color Life, Keratin, Prima Blond, Miracle Revive, 18 plus, Kikimora.

2. Balsam de păr - Luxury Blond, Luxury Color, Luxury Repair, Color Life, Prima Blond, Miracle Revive, 18 plus.

2. Refacerea structurii și calității părului in conditii casnice
Experții recomandă ca blondele să respecte regula: de cel puțin 2 ori pe săptămână, părul trebuie hrănit cu măști pentru a preveni uscarea, fragilitatea și a reface cuticula. O mască de păr potrivită va oferi catifelare, refacere și strălucire, iar dacă este necesar, puteți alege o mască pentru a neutraliza pigmentul galben.

Experții Estel recomandă utilizarea următoarelor măști de păr:
1. Masca de par -  Prima Blond, Luxury Blond, Luxury Repair, Luxury Shine, Luxury Hydrobalance, Kikimora, Q3.

2. Newtone - 0/00N + nuantatoare

De asemenea, este necesar să se acorde atenție umpluturii, care oferă o densitate suplimentară și o structură mai uniformă a părului Cremă filler Kikimora.

3. Întreținerea culorii in conditii casnice
Cea mai grea parte este păstrarea culorii blonde. Seria pentru păr vopsit și produse de nuanță sub formă de șampoane, balsamuri și măști pentru îngrijirea blondului, în funcție de nuanță, vor ajuta la menținerea și menținerea culorii acasă.

Experții Estel recomandă utilizarea următoarelor produse de întreținere a culorii:
Măști de nuanță Newtone, seria Luxury Color, Luxury Blond, șampon + balsam cu nuanță, șampon nuantator Prima Blond + balsam, seria Color Life

4. Protecție în timpul coafării
Dacă utilizați în mod regulat instrumente de coafare termică, atunci trebuie să adăugați produse de protecție termică la lista dvs. Părul decolorat prezintă un risc crescut în cazul ondulatoarelor, fierelor plate și uscătoarelor. Alege spray-uri, creme, filler sau uleiuri cu protectie termica pentru ingrijirea blondului si aplica-le de fiecare data cand iti incalzesti parul.

Vă recomandăm să utilizați următoarele protectoare termice:
1. Spray de protectie termica - Airex, Babayaga, Batiste, BBC
2. Crema cu protectie termica crema Otium Diamond

5. Ai grija de varfurile si lungimea parului blond.
Uleiurile sunt un adevărat tratament SOS pentru părul decolorat.
Principalele funcții ale uleiului de păr sunt nutriția, hidratarea și restaurarea. Învăluind fiecare păr, creează o peliculă protectoare la suprafață, netezește cuticula. Ca urmare, umezeala necesară pentru frumusețea părului este reținută în interior și firele devin strălucitoare, netede, ascultătoare.
Este deosebit de important în perioada odihnei să protejăm blondul după: sare din apa de mare, precum și de clor, săruri de cupru și alte impurități din piscină, dupa care buclele decolorate pot deveni verzi. Experții Estel recomandă aplicarea uleiului pe lungimea părului decolorat înainte de a înota. Uleiul va satura părul și va hidrata și, de asemenea, va împiedica substanțele dăunătoare pentru blonde să reacționeze cu pigmenții. Dacă după colorare intenționați să zburați spre mare, atunci nu neglijați acest sfat.

Experții Estel recomandă utilizarea următoarelor uleiuri pentru îngrijirea părului blond vopsit:
1. Uleiuri - Luxury Blond, Luxury Shine, Q3, Prima Blond 

2. Elexirul frumuseții Curex

6. Protejați părul blond de razele UV
Propaganda filtrelor UV este absolut justificată. Încălzirea și expunerea la radiațiile ultraviolete dăunează foarte mult nu numai pielii, ci și părului blond. Sub influența razelor UV, părul devine tern, fragil și uscat. Dacă pleci în vacanță, atunci acordă o atenție deosebită produselor cu protecție a părului împotriva razelor UV.

Experții Estel recomandă utilizarea următoarelor produse de păr cu protecție UV:
1. Summer, Sun Fower

2. Condiționer-spray bifazic Îngrijire de bază cu protectie UV Curex

Folosind aceste recomandări, părul tău va arăta întotdeauna perfect.

Pentru a alege îngrijirea care se potrivește părului tău, poți cere sfatul specialiștilor noștri.

 

 

 

 

sus