✦ГОРЯЧИЕ СКИДКИ ✦

Время работы: Понедельник-Пятница, 09:00 - 17:30 Инфо +373 79 20 15 15 Салон +373 79 20 80 50

Ваша корзина

У вас ничего нет в корзине. Разместите свой первый заказ сейчас!
в интернет-магазин

Список Избранное

Вы должны войти в аккаунте или зарегистрироваться, чтобы добавить продукты в список Избранное
Зарегистрируйтесь
Закрыть

Условия использования

 1. Definitii

ESTEL – S.C. "SOLVEX-LUX" S.R.L. cu sediul pe str. Romană, 4/1, ap. 105, mun. Chişinău, IDNO 1003600000567

Site – domeniul ESTEL

Continut – toate informatiile de pe SITE care pot fi accesate prin utilizarea unui echipament numeric si informatiile comunicate de Clientului prin mijloace electronice sau alte mijloace de comunicare.

Serviciu – serviciul de comert electronic prin care Clientul poate comanda produsele afisate pe site prin mijloace de comunicare la distanta.

Cont – ansamblul format dintr-o adresa de email si o parola, care permit clientului plasarea de comenzi pentru achizitia produselor afisate pe SITE.

Client – persoana care are sau obtine acces la Continut si Servicii dupa ce crearea Contului.

Contract – contract la distanta, conform definitiei cuprinse in Codul civil al Republicii Moldova.

Comanda – documentul electronic prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului, intentia sa de a achizitiona unul sau mai multe produse afisate pe Site.

 1. Dispozitii Generale

Prin prezenta se stabilesc conditiile de vanzare a produselor din magazinul on-line ww.estel.md, proprietatea S.C. "SOLVEX-LUX" S.R.L.

Folosirea acestui site, respectiv inregistrarea unei comenzi, implica acceptarea de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii inainte de lansarea comenzii si acceptarea comunicarii prin email sau telefon.

Prezentul contract la distanta intra in vigoare in momentul confirmarii comenzii de catre S.C. "SOLVEX-LUX" S.R.L., confirmare care se poate face verbal (prin telefon) sau electronic (prin e-mail).

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara nici o alta notificare prealabila. Astfel, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate pe site. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

 1. Produse

Pentru fiecare dintre produsele de pe site-ul Estel afiseaza caracteristicile esentiale ale acestora, care sa permita cumparatorului o identificare, comparare si o alegere corecta.

Cumparatorii sunt incurajati sa ceara informatii suplimentare in cazul in care au dubii asupra caracteristicilor unui produs, inclusiv sa primeasca gratuit, la cerere, mostre ale produselor. S.C. "SOLVEX-LUX" S.R.L.  nu poate fi considerata responsabila pentru utilizarea necorespunzatoare a produselor comandat de catre clienti.

 1. Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

Pentru a cumpara produse de pe site-ul www.estel.md, va trebui sa acceptati termenii si conditiile prezente, sa va creati un cont si apoi sa comandati produsul/produsele dorite. In vederea finalizarii comenzii, aveti posibilitatea sa vizualizati urmatoarele date: cumparatorul, detalii facturare, adresa livrare, lista produselor comandate (denumire, cantitate, pret unitar, pret total, valoare totala comanda), costul expedierii.

In vederea crearii contului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate Dupa ce ati trimis comanda, veti primi un mesaj de confirmare a comezii (care cuprinde confirmarea comenzii dumneavoastra si a preturilor produselor) pe adresa de email comunicata.

Nu sunt acceptate decat comenzi plasate de persoane care au peste 18 ani.

 1. Preturi

Preturile afisate pe pagina fiecarui produse de pe site-ul ww.estel.md sunt exprimate in Lei si includ TVA.

Facturarea se face la preturile afisate in momentul inregistrarii comenzii, cu exceptia eventualelor greseli sau modificari ale TVA. Factura va cuprinde si tariful de livrare.

 1. Conditii si modalitate de plata

Plata produselor pe care doriti sa le cumparati se poate efectua:

 1. numerar, la livrarea produselor pentru persoane juridice sau pentru persoane fizice, conform legislatiei in vigoare.
 2. prin ordin de plata in contul nostru
 3. In cazul coletelor livrate prin intermediul serviciului de curierat rapid, plata se face la curier in momentul primirii coletului.
 1. Livrarea

Livrarea produselor comandate se va face in toate orasele din Republica Moldova, conform programelor de lucru ale firmei de curierat.

In cazul curierului rapid, livrarea se face la domiciliul, sediul sau adresa indicate de dumneavoastra.

Livrarea produselor comandate se face in termen de 2 – 4 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.

In cazul daunelor vizibile ale coletului, Cumparatorul va refuza livrarea si va formula detaliat toate rezervele cu privire la anomalia constatata in procesul verbal intocmit de curier.

Plata pretului produselor comandate si a tarifului de livrare se va face conform conditiilor si modalitatilor de plata prevazute la pct. 6.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil S.C. "SOLVEX-LUX" S.R.L. isi rezerva dreptul de a decala termenele de livrare, in situatia in care produsul sau produsele comandate nu sunt disponibile in stoc la momentul primirii comenzii. In aceasta situatie clientii vor fi informati si consultati cu privire la mentinerea sau anularea comenzii.

Lipsa unei instiintari din partea noastra si expirarea termenului de livrare, va da dreptul sa refuzati oricand preluarea produselor. S.C. "SOLVEX-LUX" S.R.L.  nu poate fi responsabila pentru neonorarea unei comenzi din cauza circumstanţelor care justifică neexecutarea asa cum este definita de lege.

 1. Returnarea produselor si reclamatii

Conform legislatiei Republicii Moldova puteti sa returnati produsele cumparate de pe www.estel.md in termen de14 zile de la data procurării.

Astfel, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Costurile care vor cadea in sarcina dumneavoastra sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Produsele vor fi returnate in aceeasi stare in care au fost livrate, fara urme de uzura si cu toate accesoriile/ elementele componente (daca este cazul), ambalate corespunzator.

Pentru aceasta trebuie sa ne anuntati prin email transmis pe adresa de email info@estel.md

Modelul formularului de retragere va fi structurat conform exemplului de mai jos:

"Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul (ID comanda) referitor la vanzarea urmatoarelor produse [nume + id produs], comandate la data [zi-luna-an] / primite la data de [zi-luna-an]

Nume consumator

Adresa consumator

Data

Datele contului bancar in care vor fi returnata suma comenzii refuzate."

In maxim 30 zile calendaristice de la data informarii cu privire la intentia dumneavoastra de a returna un produs, veti primi contravaloarea produsului returnat, partile stabilind de comun acord modalitatea de rambursare.

Reclamatiile dumneavoastra privind orice probleme legate de livrarea produselor comandate le puteti transmite la, S.C. "SOLVEX-LUX" S.R.L., prin telefon la +373 79 20 15 15 sau prin e-mail la adresa de email info@estel.md

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.anpc.gov.ro.

 1. Garantii

Produsele sunt garantate 6 luni de la data livrarii de catre firma noasta.

 1. Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.estel.md, incluzand texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. "SOLVEX-LUX" S.R.L.

si/sau a asociatilor, partenerilor, furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.

Semnalarea problemelor legate de aspecte ale drepturilor de proprietate intelectuala se poate face pe adresa de email info@estel.md.

Limitari ale responsabilitatii

S.C. "SOLVEX-LUX" S.R.L. nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site. Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de S.C. "SOLVEX-LUX" S.R.L. de la respectivul client. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, S.C. "SOLVEX-LUX" S.R.L. isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

Nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site. Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de S.C. "SOLVEX-LUX" S.R.L., de la respectivul client. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, firma noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

11.       Securitatea informatiilor

Estele garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Estele nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau serverele, sau mailurile expediate de www.estel.md nu contin virusi sau alte componente daunatoare.

12.       Jurisdictie

Toate vanzarile societatii sunt considerate ca avand loc la sediul firmei, care constituie si locul unde obligatia a luat nastere sau aceea a locului platii. Orice litigiu aparut intre clienti si S.C. "SOLVEX-LUX" S.R.L., se vor rezolva pe cale amiabila. In cazul in care partile nu au reusit sa solutioneze litigiul pe cale amiabila, acesta se va solutiona de catre instantele judecatoresti competente ale Republicii Moldova.

Вверх