Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

Somnis&Hair - parul tau poate spune totul despre tine

Autor: Estel Moldova

22.03.2023

Somnis&hair - produse pentru par de calitate profesională destinate ingrijirii la domiciliu. Somnis&hair, o nouă colectie de lux, pentru păr care va străluci în toată splendoarea sa. Cu cele mai bune ingrediente, parfumuri și un proces minuțios de cercetare și producție, Somnis&hair duce îngrijirea părului la următorul nivel. Producator: Spania.

Colectii pentru ingrijirea parului SOMNIS&HAIR bu Abril et Nature.

TOTAL HYDRATION - hidratarea și hrănirea părului. Recomandat pentru păr normal si gros. Păr uscat până la foarte uscat, tern și lipsit de strălucire. Seria TOTAL HYDRATION contine uleiuri hidratante pentru a combate lipsa de umiditate naturala si hidrolizat proteic hranitor.

NATURAL CARE - colectie de îngrijire zilnică pentru păr normal natural. Părul are o serie de caracteristici importante asociate cu structura legaturilor cheratinice. Aceste proprietăți sunt mai evidente pe părul normal și natural decât în ​​părul tratat chimic.

PURE CLEAR - produse pentru curatarea eficienta a parului.

TOTAL REPAIR - ingrijirea părului deteriorat. Recomandat pentru păr normal si gros, păr foarte uscat, tern și lipsit de strălucire, păr deteriorat și fragil cu vârfuri despicate, păr după proceduri agresive: decolorare, permanent. Solutii pentru a proteja părul înainte de proceduri agresive.

COLOR & SHINE - intensifica culoarea și strălucirea părului vopsit. Recomandat pentru: toate tipurile de par vopsit si suvitat. Produsele de îngrijire COLOR AND SHINE asigura părul cu derivați proteici, ce au efect de regenerare asupra miezului și a cuticulei și, de asemenea, saturează cu uleiuri care formează o peliculă pe suprafața firelor. Aceasta îmbunătățeste aspectul părului vopsit și menține culoarea și strălucirea. Contine ingrediente active care protejeaza firele si culoarea parului: ulei de babasu, unt de shea, hidrolizat de keratina, hidrolizat de proteine ​​din grau.

CURL & SHINE - ingrijirea părului creț. Recomandat pentru păr cret si ondulat natural și ondulat chimic. Părul creț și ondulat necesită îngrijire specială. Produsele de îngrijire CURL&SHINE oferă părului creț și ondulat hidratarea necesară fără a îngreuna părul. Ajută la prevenirea frizzului și definește buclele.

VOLUME SHOT - pentru volumul părului. Recomandat pentru: păr fin, subțire și fragil, păr drept fără volum. Produsele VOLUME SHOT inserează molecule de keratina în miezul părului pentru a întări și umple firele din interior, făcându-l mai gros, mai puternic și mai rezistent la rupere.

CANNABIS - hranirea si hidratarea intensa a parului. Beneficiile produselor: oxigenează, curăță, revitalizează și întinerește, efect anti-stress pentru parul obosit si lipsit de luciu. Recomandat pentru par uscat sau deteriorat de expunerea chimică agresivă. Contine picaturi microscopice de ulei hidratant de canepa care se aseaza pe suprafata parului. Părul este hidratat și moale. Contine si polimeri incarcati pozitiv pentru a preveni incalcirea.

BLONDIE - ingrijire pentru par blond de toate tipurile - natural sau decolorat. Hidratare intensă Refacerea elasticității naturale a părului. Condiționare profundă. Întărește și restabilește structura părului. Produse imbogatite cu ulei de migdale dulci, unt de shea, ulei de argan, keratina derivata din plante cu aminoacizi din proteine ​​de grau.

Anti-HAIR Loss - prevenirea caderii parului. Recomandat pentru par care tinde să cadă. Gama Anti-hair loss imbunătățește starea generală a scalpului: îndepărtează excesul de grăsime și celulele moarte, asigură umiditate și elasticitate și inhibă creșterea excesivă a microorganismelor. Întăreste firul de păr: îngroasa părul și il face mai rezistent la rupere.

DANDRUFF Control - controlul matretii. Recomandat pentru ingrijirea scalpului cu matreata. Produsele DANDRUFF Control au fost dezvoltate pentru a trata scalpul predispus la matreata: atat matreata uscata (fulgi fini, pudrati, care cad usor de pe scalp), cat si matreata uleioasa (fulgi lamelari care raman pe scalp). 

GREASY Hair - tratament pentru scalpul gras. Recomandat pentru scalp predispus la ingrasare excesiva. Produsele de îngrijire a părului gras au fost dezvoltate pentru a reduce hipersecreția de sebum. Ele inhibă enzima 5α-reductaza și împiedică acțiunea acesteia asupra glandelor sebacee. Regleaza producția de sebum. Purifică și pastreaza sanatatea scalpului.

STYLING Somnis&hair - fixarea coafurii si ingrijirea parului, include produse de styling care formează o peliculă specială pe firul de păr. Consistența și flexibilitatea peliculei reduce acumularea de reziduuri și permite re-stylingul prin simpla umezire a părului, fără a fi nevoie să mai aplicați produs. Produse de styling sunt rezistente la umiditate, asigura fixare de lunga durata si control al freezului in toate conditiile. 

Somnis&Hair - parul tau poate spune totul despre tine!

SOMNIS&HAIR

sus