Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

Mysteria - protecție și îngrijirea părului 24/7

Autor: Estel Moldova

02.11.2020

ESTEL MYSTERIA are grijă de părul tău toată ziua în jur. De la momentul trezirii până la momentul trezirii.

Formulele ESTEL MYSTERIA funcționează împreună cu bioritmurile naturale și aduc beneficii maxime. Dimineața  oferă  vitalitate și protecție, în timpul zilei îți permit să obții perfecțiunea absolută, seara relaxează, iar noaptea lansează procese puternice de recuperare.

Colecția ESTEL MYSTERIA vă oferă:

Procedura de salon, care constă din trei etape și oferă părului densitate spectaculoasă și volum expresiv, oferă  vitalitate, disciplinează părul, conferă netezime și strălucire. Mirosul magic MYSTERIA te scufundă într-o atmosferă fascinantă de magie. Recomandată să fie efectuată în timpul zilei.

Masca cremă de noapte și sprayul bifazic de dimineață sunt îngrijiri la domiciliu pentru a menține efectul procedurii și pentru a asigura reconstrucția profundă a părului pe timp de noapte.

Gel-spumă de seară pentru duș și baie și Lăptișor de seară pentru corp oferă îngrijire delicată pentru pielea corpului și un efect relaxant, permițându-vă să vă acordați o relaxare de seară.

Componentele parfumate sunt șamponul de seară, masca cremă de noapte și sprayul bifazic de dimineață.

Colecția de parfumuri ESTEL MYSTERIA conține simultan toate produsele din serie: șampon de seară, mască - cremă de noapte, spray  bifazic de dimineață, gel-spumă de seară pentru duș și baie, lăptișor de seară pentru corp.

Setul de parfumuri MYSTERIA vă scufundă într-o atmosferă plăcută de seară cu apă de parfum MYSTERIA pentru femei, gel de duș de seară și lapte de corp de seară.

Imersiunea completă în momentul SPA are loc datorită aromei magice și captivante a parfumului MYSTERIA, pe care o deține fiecare produs al programului de îngrijire.

ESTEL MYSTERIA - o magie inteligentă!

sus