Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

GENEVIE. Parfum ESTEL

Autor: Estel Moldova

01.07.2019
image
image
image

Parfumul ESTEL  – GENEVIE - este o poveste despre cunoaștere și autocunoaștere, despre lumea bărbaților și dspre lumea femeilor, despre unicitate și sinergie.
Ceea ce ne deosebește unul de celălalt... Ceea ce ne atrage unul spre celălalt... Granițe subțiri, care face din femeie - Femeie, și din bărbat - Bărbat. Toate acestea în aroma GENEVIE pentru Ea și El.
Să mirosiți aroma. Citiți codul cultural. Cunoașterea profunzimii. Simțiți întreaga lume: a ta, familia ta la nivelul subconștientului, unică... sau alta, misterioasă și atractivă.

GENEVIE POUR FEMME cu note de mandarin, tuberoza, iasomie, osmanthus și patchouli - chintesența lumii feminine, particulele cărora aduc frumusețe, înțelepciune, mister. Fiecare femeie este o sursă inepuizabilă de inspirație și viață. Despre acest lucru în limba parfumului spune GENEVIE POUR FEMME.
GENEVIE POUR HOMME cu note de cardamom, piper roz, tonka, vetiver si cedru păstrează ADN-ul lumii masculine: raționalitate, claritate, putere, determinare, responsabilitate. Fiecare bărbat este un sprijin, protector și punct de reper. Despre aceasta în limba parfumului spune GENEVIE POUR HOMME.

sus