Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

COTRIL COLORLIFE

Autor: Estel Moldova

26.01.2023
image
image

Culoarea părului este inima brandului. Se reinventează sezon după sezon, jucând un rol central în măsurarea frumuseții fiecărei femei. Stralucirea, durabilitatea si protectia sunt ingredientele unei retete glamour care caracterizeaza frumusetea fiecaruia.
Fiecare culoare este unică și necesită o căutare constantă. Cotril introduce un nou aliat: grija pentru a avea un par vopsit stralucitor pentru o perioada indelungata. Colorlife este o nouă serie pentru părul vopsit. Are scopul de a păstra culoarea, menținând-o vibrantă în timp ce o protejează de estomparea și acțiunea razelor UVA și UVB. Datorită ingredientelor active valoroase care îmbogățesc formulele, produsele Colorlife păstrează frumusețea părului chiar și cu utilizarea frecventă a uscătorului de păr. Inovația constantă a formulelor cu ingrediente active a făcut posibilă crearea acestei serii care a fost actualizată cu caracteristici și mai bune. Pe langa protectia culorii si stralucirii, produsele Colorlife protejeaza parul de sursele de caldura si previn deshidratarea firului de par sub influenta serviciilor tehnice de salon.

Ingrediente active
ETERNITY COLOR™

Un amestec revoluționar dezvoltat în colaborare cu Laboratoarele Biohense, care, în combinație cu extractul din branca ursului, ajută la prevenirea decolorării nedorite, prelungind vibrația culorii pentru o lungă perioadă de timp datorită unei pelicule protectoare care înfășoară delicat părul. Oferă volum și corp părului și, datorită rezistenței sale la apă, crește rezistența la umiditate, reducând încrețirea.

EXTRACT DE ULEI DIN SEMINTE DE CHIA
Ulei vegetal 100% natural de prima presare la rece, o sursa de proteine, omega-3, omega-6 si fier necesar pentru cresterea sanatoasa a parului. Previne decolorarea culorii și protejează strălucirea.

ULEI DE KUKUI
Are proprietăți regenerative și restructurante, oferind un efect de restaurare datorită conținutului ridicat de omega-6. Calmant si catifelant, cunoscut pentru proprietatile sale benefice si hranitoare.

POLIMER DE PROTECTIE
Polimerul special formulat în Colorlife Leave-In garantează o protecție excepțională împotriva daunelor cauzate de instrumentele de coafare termică care funcționează la temperaturi foarte ridicate. Oferă, de asemenea, o pieptănare usoara, dă putere, energie și oferă o mai bună fixare pentru stilul dorit.

AMBALAJ ECO
Linia Colorlife continuă, de asemenea, angajamentul Cotril prin utilizarea materialelor plastice „verzi”.

COLORLIFE

sus