Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

TERAPIA-SPA OTIUM THALASSO THERAPY

Autor: Estel Moldova

28.06.2019

Procedura de salon OTIUM THALASSO THERAPY SEBO-CONTROL pentru părul și scalpul care necesită un control al sebumului și o îngrijire cât mai delicată. Datorită complexului cu argilă galbenă  și extract de alge roșii, dar și celei mai noi tehnologii FLUIDIPURE™ 8G, părul și scalpul scapă de sebum și mătreață, dispar semnele de iritație  și apare o senzație îndelungată de prospețime.

Procedura  de salon OTIUM THALASSO THERAPY ANTI-STRESS îndeplinește nevoile-cheie ale scalpului sensibil și părului slăbit. Formulele produselor, saturate cu minerale din argilă roșie si extracte de alge roșii, echilibrează efectele stresante ale influențelor externe negative, luptă excelent cu deshidratare, asigură un peeling de regenerare, tonifiază  si fortifică firul de păr pe interior. .

Procedura de salon OTIUM THALASSO THERAPY DETOX elimină  efectele  distructive ale toxinelor și radicalilor liberi din păr și scalp, reface structura părului, îmbunătățește imunitatea față de factorii de mediu negativi și conferă confortul absolut scalpului. Efectul de detoxifiere fără surplus este asigurat de compușii produselor: argilă verde, extract de alge roșii și un complex de oligoelemente din adâncurile oceanului.

OTIUM THALASSO - procedura care permite stilistului:

  • Să asigure clientului o relaxare dublă, cu un MASAJ  - la început, cu șampon, apoi cu masca-argilă deoarece ambele produse se potrivesc ideal pentru scalp.
  • Să ofere clientului sentimentul de relaxare și îngrijire în timp ce se afla în zona-aqua.
  • Să combină funcțiile SPA (ingrediente naturale, aromoterapie, emoții pozitive) cu îngrijirea terapeutică eficientă.
  • Să acorde o atenție deosebită unei zone care, adesea, este uitată: SCALPUL. Deoarece frumusețea părului începe cu scalpul.
  • Să vă onsolidați statutul de trendsetter și inovator în industria frumuseții, demonstrând stăpânirea tehnologiilor avansate.
  • Să prelungiți efectul procedurii datorită produselor OTIUM THALASSO pentru îngrijirea acasă: șampon mineral, balsam mineral, gel de duș mineral, spray BEACH-WAVES pentru aranjare și spray pentru păr "Spuma mării".
sus