Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

Ritualul SPA pentru păr ESTEL OTIUM THALASSO THERAPY

Autor: Estel Moldova

01.07.2019
image
image
image
image
image
image
image
image

Ritualul SPA pentru păr ESTEL OTIUM THALASSO THERAPY- Un nou izvor de plăcere, armonie, energie și frumusețe. Pentru tine și părul tău.

Ritualul SPA pentru păr OTIUM THALASSO THERAPY - este o cale ușoară, în siguranță și plăcută pentru frumusețea și sănătatea părului tău. Calea este străbătută cu plăcere, relaxare, simțul de siguranță și o stare bună.

ESTEL OTIUM THALASSO THERAPY implică un impact la mai multe niveluri. Aceasta este o sesiune de relaxare, aromoterapie și îngrijire atentă a părului și a scalpului.

Principalele ingrediente ale produselor implicate în ritual sunt: algele roșii, minerale marine și argilă verde montană. Acestea saturează părul cu microelemente și vitamine, hidratează profund, au un efect de detoxifiere și protejează împotriva deteriorărilor. Îmbunătățirea delicată a scalpului, formul produsului reîmprospătează, tonifică, normalizează activitatea glandelor și asigură un efect anti-sebo.

Aroma are un rol foarte important în timpul ritualului. Note de lime, specii de copaci și ghimbir acoperă cu un val de prospețime și plăcere. Parfumul relaxează, influențează  într-un mod pozitiv și ajută la ameliorarea stresului.

Ritualul SPA pentru păr OTIUM THALASSO THERAPY începe cu o acțiune delicată a șamponului mineral OTIUM THALASSO THERAPY, care curăță delicat, hidratează, conferă senzație de prospețime și vitaminizează. Punctul culminant al ritualului SPA OTIUM THALASSO THERAPY este etapa de reminalizare intensă și curățare profundă a părului - procesul de umplere cu minerale utile, care se realizează cu masca-argilă. Datorită reminalizării se îmbunătățește structura părului, apare elasticitatea, luciul și densitatea, crește rezistența părului la efectele factorilor de mediu negativi și ale stresului mecanic.

Prelungirea efectului ritualului SPA OTIUM THALASSO THERAPY acasă este posibilă cu ajutorul produselor din gama OTIUM THALASSO. Gama este reprezentată de șamponul mineral, balsamul mineral, Spray-ul BEACH-WAVES pentru crearea structurii părului de plajă și Spray-ul "Spuma mării" pentru un luciu suplimentar și efect de mătase.

Armonia dintre lumea interioară și exterioară a omului este filosofia OTIUM THALASSO THERAPY, care se realizează prin formule perfecte ale produsului, discutia stilistului cu clientul, o aromă-relaxantă gândită și desigur rezultatul procedurii. Datorită OTIUM THALASSO THERAPY părul recuperează sănătatea, întărește imunitatea și capătă luciu - ca și cum ar fi fost în vacanță la Marea Mediterană.

Comanda acum aceste produse!

Mască-argilă ESTEL OTIUM THALASSO THERAPY 435 ml 26253 Estel Moldova

OTIUM Thalasso Therapy

Mască-argilă ESTEL OTIUM THALASSO THERAPY 435 ml

410 MDL Stoc epuizat
Șampon mineral ESTEL OTIUM THALASSO THERAPY, 435 ml 26252 Estel Moldova

OTIUM Thalasso Therapy

Șampon mineral ESTEL OTIUM THALASSO THERAPY, 435 ml

230 MDL Stoc epuizat
sus