Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide

Ritual-SPA ESTEL CHOCOLATIER

Autor: Estel Moldova

28.06.2019
image
image
image

Transformarea părului și un val cald de emoții pozitive - ritualul SPA ESTEL CHOCOLATIER!

Texturi delicate ale produselor, aromă de ciocolată, refacerea structurii părului, relaxare și impresii noi este ceea ce oferă ritualul - SPA ESTEL CHOCOLATIER.

Ritualul-SPA ESTEL CHOCOLATIER -  trei etape + încă o plăcere. Prima etapă: curățarea delicată a părului cu șamponul cu cofeină și proteine ​​din lapte. A doua etapă: hrănirea profundă și restaurarea intensă a firului de păr cu ajutorul măștii de autor cu unt de cacao ("ciocolată albă" pentru nuanțele deschise, "ciocolată neagră" pentru nuanțele închise, cocktail cu "ciocolată albă" și "ciocolată neagră" pentru cei care iubesc experimentele). A treia etapă: hidratare suplimentară și oferirea unui luciu intens a părului cu ajutorul spray-ului "glazură de ciocolată". Între etapa a doua și a treia se poate organiza o degustare de ciocolată, creată special pentru ritualul- SPA ESTEL CHOCOLATIER.

 

Ritualul-SPA ESTEL CHOCOLATIER - un desert adevărat pentru tine și părul tău, care oferă:

  • Refacerea structurii părului
  • Ridicarea tonusului
  • Putere părului
  • Înlătură stresul
  • Hrănește părul (și nu doar!)
  • Umple cu aromă atractivă
  • Luciu intens!

Un efect uimitor asupra părului asigurat de compușii naturali din compoziția produselor ritualului-SPA ESTEL CHOCOLATIER: unt de cacao, lecitină, extract de vanilie, cofeină, proteine din lapte și alte ingrediente utile.

În mâinile stilistului, ciocolata virtuală ale produselor ESTEL CHOCOLATIER se transformă într-o adevărată ispită. Tentația devine plăcere, iar plăcerea devine o nouă sursă de putere.

Pregătiți-vă: Va fi de ciocolată!

Pentru a menține efectul procedurii de salon sau pentru a face o surpriză-SPA plăcută vă va ajuta ESTEL CHOCOLATIER home edition. Este un cadou minunat pentru cei care iubesc ciocolata și frumusețea. Colecția ESTEL CHOCOLATIER pentru îngrijirea acasă include: șamponul pentru păr, balsamul de păr, spray-ul-luciu pentru păr, gelul-scrab pentru duș, balsamul de buze "sărut franțuzesc" și masca pentru mâini.

sus