Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide
Șampon hidratant fara sulfati cu extract de fenicul dulce pentru par fragil si uscat 1.2 Noah, 1000 ml
Stoc suficient
Articol: 10011203
Tip produs: Șampon pentru păr

Șampon hidratant fara sulfati cu extract de fenicul dulce pentru par fragil si uscat 1.2 Noah, 1000 ml

550 MDL
Adaugă în favorite
Livrare gratuită în toată Moldova de la 600 lei*
Program livrări de luni până vineri. Mai multe detalii
Brand: NOAH / Noah Hair
Destinație produs: Ingrijire personala

Deshidratarea, uscarea și porozitatea excesivă, dar și firele fragile si despicate sunt rezultatul șamponării frecvente cu produse cu sulfați și expunerii la radicalii liberi. Pentru rezolvarea problemelor părului uscat, fragil și aplatizat, experții Noah au lansat șamponul hidratant cu extract de fenicul dulce, care saturează podoaba capilară cu umiditate și substanțe nutritive. Ingredientele active curăță delicat părul de impurități, excesul de sebum și reziduurile de produse pentru styling, îl protejează de influența apei dure și, de asemenea, normalizează pH-ul scalpului.

Printre ingrediente - uleiul esențial de fenicul dulce, cu proprietăți calmante și tonice, și proteinele ​​din grâu, cu acțiune nutritivă, regenerantă și emolientă, care fac părul vizibil mai strălucitor, moale și neted chiar după prima utilizare. Produsul conține o concentrație înaltă de hidrolat de mentă, care reîmprospătează, condiționează și restaurează structurile poroase și deteriorate. Textura delicată a șamponului spumează perfect și se clătește cu ușurință, lăsând o senzație îndelungată de prospețime. Produsul menține un nivel optim de umiditate și întărește bariera naturală de protecție de la nivelul cuticulei, protejând părul împotriva factorilor externi, fără a-i îngreuna structura. Șamponul reglează activitatea glandelor sebacee și stimulează procesele de regenerare celulară, de asemenea prevenind formarea mătreței.

Mod de utilizare: Aplicați pe părul umed și masați până la formarea unei spume dense, apoi clătiți bine cu apă caldă.

Ingrediente: Aqua [Water], Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Olivamphoacetate, Hydrolyzed Wheat Protein, Myristyl Lactate, Decyl Glucoside, Dicaprylyl Ether, Glyceryl Oleate, Mentha Piperita Leaf Water [Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Water], Foeniculum Vulgare Dulce Fruit Oil [Foeniculum Vulgare (Fennel) Oil], Pelargonium Graveolens Flower Oil, Sodium Chloride, Citric Acid, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Phenoxyethanol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Citronellol, Geraniol, Eucalyptol.

Pentru par: uscat, fragil, cu matreata.

Citeste mai mult
Specificații
Recenzii
Comentarii: 0
Lasă un comentariu
sus