Livrare gratuită la comenzi peste 500 lei Program de lucru: Luni-Vineri, 09:00 - 17:30 +373 79 20 15 15

Coșul tău de cumpăraturi

Nu ai nimic în coșul de cumpărături. Fă prima ta comanda acum!
spre magazinul online

Lista de favorite

Trebuie să intri în cont sau să te înregistezi pentru a adăuga produse în lista de favorite.
Înregistrează-te
Închide
Vopsea pentru păr ESTEL - cu reduceri de 20%!

Vopsea pentru păr ESTEL - cu reduceri de 20%!

Simte-te frumoasă și atrăgătoare fără mult efort! Cea mai scurtă cale spre un look îngrijit este părul sănătos, strălucitor și curat. Iar o culoare frumoasă a părului și o ușoară aranjare cu siguranță va atrage privirile și va întoarce capurile!

În perioada 06 - 30 iunie (inclusiv) avem  REDUCERE de 20% la vopselele ESTEL.

ÎNCEPE CUMPĂRĂTURILE

Vopseaua permanentă DeLuxe are în componența sa cu ulei de avocado, ulei de macadamia și pantenol. 125 de nuanțe de bază - o gamă inteligentă pentru creativitate și aspect luxos. Datorită conținutului de uleiuri naturale și pantenol, vopseaua este absorbită rapid în păr și are un efect îngrijitor. Oferă o culoare intensă și rezistentă, oferă părului textura mătăsoasă, strălucire lejeră pe toată lungimea părului.

DeLuxe Sence este o vopsea - cremă semi permanentă, fără amoniac. Are 76 de nuanțe senzuale ce vă permit să vă colorați și să vă tonați ușor părul. Un complex de ulei de avocado, extract de măsline, pantenol și keratină hrănește, hidratează, întărește și protejează părul pe toată lungimea sa.

DeLuxe Silver - 71 nuanţe pentru o vopşire stilată cu 100% acoperire păr alb. Datorită şinergiei componentelor, vopseaua oferă părului o culoare profundă, de durată şi o îngrijire eficientă. şistemul Anti-Age Color aşigură vopşirea ideală a părului alb şi menţinerea perfectă a culorii. Uleiul de macadamia, uleiul de avocado şi pantenolul hrănesc şi întăresc părul, oferindu-i strălucire, făcându-l mai moale și mai elastic.

 

DE LUXE     SENSE     SILVER

  

sus